diary.

NY VIDEO » Hackad hemsida & jag syr rekvisita till nyföddfotografering

NY VIDEO » Hackad hemsida & jag syr rekvisita till nyföddfotografering

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Veckans video är ute på youtube, och den här veckan får ni hänga med i en vlogg. Dels åker vi till mina föräldrar och hänger där på skärtorsdagen, jag berättar mer om när hemsidan blev hackad, och ni får även vara med när jag syr och pysslar ny rekvisita till nyföddfoto och ettårsfotograferingar! Jag har länge tänkt att jag vill sy lite mer och haft massor med idéer, men som vanligt ingen tid. Så nu när jag hade lite ledigt åkte jag och köpte massor med olika tyger och sydde både mössor, hårband och outfits till olika bebisar. Det är så roligt att göra egen rekvisita till fotograferingarna, för då kan jag ju välja helt själv hur jag vill ha det och det blir helt unikt för min bildstil. Och jag tycker ju mycket om att handarbeta, och det blir extra roligt när det får ett syfte. Plus det kostar ganska lite, jämfört när jag annars köper rekvisita utomlands. Så det blir win/win/win!

Här kan ni se lite annan rekvisita som jag har gjort och använder på mina nyföddfotograferingar. Den här lilla mössan har jag lärt mig sticka spetsmönster för, och gjorde sedan ett gäng i olika färger. :) Den gråa är särskilt populär, passar med alla färger!

nyföddfotografering i göteborg maria ekblad

Den här vita gravidklänningen i spets med fina ärmar har jag sytt själv, och passar så fint oavsett om man fotograferar vid havet eller en miljö med mer träd och växter :)

Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås