barnfotografering Alingsås barnfoto fotograf maria ekblad studio
   diary.

Alyas sjumånadersfotografering

barnfotografering Alingsås barnfoto fotograf maria ekblad studio

Alyas sjumånadersfotografering

Här kommer bilderna från en underbar sjumånadersfotografering jag hade i studion nyligen. Sju månader är verkligen den perfekta fotoåldern tycker jag, bebisarna är tillräckligt stora för att kunna sitta själv utan stöd, men kan oftast inte springa iväg under fotograferingen, och man får superfina härliga leenden på bild. Och som i Alyas fall kan man också se två små risgryn till tänder där fram, hur gulligt som helst.

Det var jätteroligt att Gülsen bokade fotografering hos mig då jag har fotat hennes svägerska och Alyas kusin flera gånger. Jag blir så glad när man får förtroendet av flera i samma familj, då vet man att man har gjort ett bra jobb.

Som du ser så gjorde vi en stor blandning av bilder under fotograferingen. Ljust, mörkt, rosa, bilder med mamma och vi tog även familjebilder med hela familjen. Den beiga bodyn och grå klänningen mamman har på bild går att låna från studion. Har du en sjumånaders hemma och inte har bokat fotografering än?

Läs mer och gör det HÄR! Är du gravid och vill fota barnets första år har jag också ett paket där det ingår gravidfoto, nyfödd eller sjumånadersfoto och sedan ettårsfoto. Eller nyföddfoto, sjumånaders och ettårsfoto om man verkligen vill fokusera på barnet! Läs mer och boka det HÄR! 

barnfotografering Alingsås barnfoto fotograf maria ekblad studiobarnfotografering Alingsås barnfoto fotograf maria ekblad studiobarnfotografering Alingsås barnfoto fotograf maria ekblad studiobarnfotografering Alingsås barnfoto fotograf maria ekblad studio

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås