Barnfotografering Alingsås

Har du barn hemma som du vill fotografera? Då har du kommit helt rätt! Professionella barnporträtt i studion i Alingsås kommer vara ett underbart minne för er att ha och se tillbaka på.

barnfotografering Alingsås fotograf Maria Ekblad

Varför anlita en professionell barnfotograf?

Era viktigaste minnen sparade med mer än bara mobilbilder

Även om de bilder man fotograferar själv också ger fina minnen, så är det barnfotografering i studio en helt annan sak då det blir så långt från det man fotar själv hemma. Professionella bilder skapar underbara minnen på hur ditt barn var precis just då, och redan efter bara några månader kommer du kunna titta tillbaka på fotona och minnas hur barnet var i just den fasen.

Barnfotografering i studio Alingsås

Barnfotografering i studiomiljö

Jag fotograferar barn i min studio på Sveagatan 8A i Alingsås. I studion har jag massor med rekvisita att välja mellan och många olika bakgrunder för att kunna skapa fina bilder på ert barn och er familj. Jag fotograferar alltid enskilda bilder på barnet, men det ingår även syskonbilder och familjebilder i varje fotografering om man önskar det.

Vilka åldrar är bäst att fotografera?

Jag tycker att det är värt att minnas alla stunder och det är aldrig en dålig tid att skapa minnen med sin familj, men det finns några tillfällen som är extra bra. När bebisen kan ligga på mage och hålla upp huvudet brukar vara en härlig fas att fotografera. Då har barnet ofta mycket gulliga uttryck och är fortfarande en bebis, vilket gör att du kan få fina bilder från den tiden även om du inte har gjort nyföddfotografering. När barnet kan sitta upp utan stöd (cirka 7-9 månader) är min absoluta favoritålder att fotografera för att barnen är ofta väldigt glada och fyrar av härliga leenden på bild. Ettårsfotografering eller fira födelsedagar är också en härlig milstolpe för alla kommande år framöver.

Har du en nyfödd bebis du vill fotografera?

Läs mer och boka din nyföddfotografering i studion här!

Fotograferas i kläder från studiogarderoben eller i era egna

Ni kan välja helt om ni vill fotograferas i egna kläder eller om ni vill låna något från studion. Jag har fina klänningar till barn och vuxna som är gjorda för fotografering, och har även små hängselbyxor och annat fint.
 

Bilder på hela familjen tillsammans

Familjebilder och syskonbilder ingår

Jag vet hur svårt det kan vara att få till bilder på hela familjen tillsammans, och det är ju de som kommer vara de allra viktigaste i framtiden. Därför ingår alltid familjebilder och syskonbilder i varje fotografering, så ni inte missar att dessa viktiga bilder!

Barnfotografering utomhus i Alingsås

Under april-september kan man istället för att fota i studion välja att fotografera familjen utomhus. Jag har fina fotoplatser på stranden vid Mjörn i Alingsås eller i den grönskande Nolhagaparken. Då kan man ta fina bilder på barnen och hela familjen tillsammans.

Er familj är konst

För att bilderna inte bara ska ligga och skräpa på en mobiltelefon eller hårddisk har jag ett stort utbud av olika tavlor som ni kan köpa vid er fotografering. Alla tavlorna har ett matt laminat som ger en superfin yta och jag har ett stort utbud av olika vackra ramar att välja mellan. På så sätt behöver ni egentligen bara fundera på var ni ska hänga upp bilderna hemma, för er leverans kommer färdig till väggen.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från er barnfotografering. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om, och vad ni vill göra med dem. Ni har möjlighet att köpa digitala högupplösta filer och vackra inramade tavlor för att bevara bilderna från det första året på ett hållbart och tidlöst sätt. Majoriteten av mina kunder väljer att skapa ett paket med högupplösta digitala bilder och inramade tavlor, för att få ut det största värdet av fotograferingen.

barnfotgorafering inramad tavla fotograf Maria Ekblad

Barnfotografering i Alingsås

PAKETET INNEHÅLLER:

Barnfotografering i min studio i Alingsås i 60 minuter
Enskilda porträtt på ert barn
Familjebilder och syskonbilder
Julbilder om man vill fotografera det
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning i studion

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

Välkommen med din förfrågan!

Just nu bokas våren och sommaren 2023!

  Ditt för- och efternamn:

  Ditt mobilnummer:

  Din epost:

  Önskat datum för fotografering:

  Ålder på barnet

  Ditt meddelande:

  Bokningsvillkor

  Jag har läst och godkänner bokningsvillkoren för fotograferingen

  Ja jag har läst och godkänner bokningsvillkoren!

  Vill du vara med i min maillista för kunder?

  Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, kul saker man kan göra som föräldraledig och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
  Ja, jag vill vara med på maillistan!

  Menu