diary.

Första snön

Första snön

Nu borde jag egentligen ha gått och lagt mig för länge sedan men jag kan ibland fastna uppe på söndagar, och bara njuta lite av helgen som har varit och inte vilja att känslan tar slut. Det känns som det var längesedan jag bara bloggade lite planlöst också. :)

Jag har gjort en del förändringar i företaget, vilket känns väldigt bra. Bland annat så har jag skaffat en jobbtelefon (maila mig om ni vill ha mitt nummer!), planerat för våren och lagt tydligare arbetstider för mig själv nu när jag har mer tid på vardagarna för detta då jag har gått ner i tjänst på mitt andra jobb. Jag har också börjat jobba igen efter varit sjuk och det är så härligt när man kommer tillbaka full av inspiration och energi, istället för att vara halvglåmig på soffan där hemma.

Idag föll även första snön i Göteborg, och jag hade en gravidfotografering och det blev så fint. Ni som hängt med ett tag vet ju vilken nörd jag är när det kommer till vädret och foto, och ni kan ju gissa hur pirrig jag blev inombords när solen också kom fram!? 😍 Ni kan se en tjuvkik på min facebooksida. Jag är verkligen så färdig med novemberregn (vem är inte det haha) och ser så mycket fram emot riktig vinter.  Jag älskar alla årstider men då får det vara på riktigt, inte bara grått regn. Här firar vi med några av mina favoritbilder med snö som jag har fotograferat tidigare. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf i GöteborgNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf Fotograf Maria Ekblad GöteborgFör ett år sedan var jag också trött på novemberrusket, planerade min podcast som jag släppte i januari och bloggade Isabelles fina gravidfotografering. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås