diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Isabelle

Gravidfotografering i Göteborg » Isabelle

Jag och Isabelle träffades tidigt en morgon i mitten av november för vi tänkte att vi skulle fånga en soluppgång. Det kom inte så mycket sol men det blev verkligen så himla bra ändå. Jag älskar att fotografera på sådana här locations, som sagt, dött gräs gör sig så himla bra på bild. Och speciellt när man har en supervacker blivande mamma framför kameran.

Isabelle var verkligen så härlig att fotografera, vi hade massor att prata om fast vi aldrig hade träffats förut, och hon var så cool i kylan. Under fotograferingen tog vi pauser med jacka och i bilen och använde värmepåsar, så Isabelle sa det gick bra fast det var kallt.

Jag har ju skrivit om att jag har sytt olika saker till mina gravidfotograferingar, och här är 3 av mina kreationer. Den lilla boleron (i fuskpäls), tyllkjolen i blått och manteln har jag sytt, och är nummer 18, 19 och 20 i mitt galleri med gravidkläder som man kan låna till gravidfotograferingarna. De flesta av mina gravidklänningar är handsydda och beställda från USA, men det är så roligt att kunna varva med min egen kreativitet. :)
Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg utomhus gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg utomhus gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg utomhus gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg utomhus gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg utomhus gravidklänningar

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås