diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Cecilia & Johan

Gravidfotografering i Göteborg » Cecilia & Johan

Här är Cecilia och Johan, som jag fotograferade för ett tag sedan. De bokade gravidfotografering i studion vilket jag tycker de gjorde helt rätt i. Cecilia lånade en av mina gravidklänningar, men hade också med sig ett par hängselbyxor i jeans, vilket jag tycker blev så otroligt fint. 😍 Det blev också några av deras favoritbilder, för på bildvisningen designade vi ett superfint kollage med bilderna till deras hem. Kanske en av mina favorit-tavlor från gravidfotograferingar hittills. Hur fint är det inte att lilla bebisen kommer att se hur efterlängtad hen var varje dag under uppväxten, med den här tavlan?

Det blev ett gäng småtavlor också, men det är ju juletider nu, så man kan inte blogga om allt.

gravidfotografering Göteborg fotograf maria ekbladgravidfotografering Göteborg fotograf maria ekbladgravidfotografering Göteborg fotograf maria ekbladgravidfotografering Göteborg fotograf maria ekbladHar du en bebis på gång och vill fotografera magen innan min föräldraledighet i mitten på mars? Läs mer och boka HÄR! 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås