Gravidfotografering i Göteborg

Förväntningarna, de första buffarna i magen och längtan efter en liten person som inte finns än. Gravidfotografering är en härlig upplevelse då vi fångar alla dessa känslor på bild och skapar minnen för livet. Fotograferingen sker utomhus i en fin miljö som vi väljer tillsammans innan fotograferingen.

Fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Vackra bilder från en speciell tid i livet

Boka i tid

För att kunna garantera en tid för gravidfotografering i rätt vecka är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om dig och ditt bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. De flesta brukar fotograferas mellan vecka 25-35 men det är upp till var och en när det känns bäst.

Jag får ofta höra från mina kunder att jag är lättsam som fotograf, och att det är lätt att känna sig bekväm med mig även om man inte är van framför kameran. Jag är noggrann med poser som känns naturliga och får de blivande mammorna att framhävas på bästa sätt under fotograferingen.

Plats och väder

Jag väljer plats omsorgsfullt till mina fotograferingar för att det ska skapa rätt stämning och framhäva dig på bästa sätt på bilderna. Jag har flera olika favoritplatser i Göteborg att fota på, bland annat på klipporna ute vid havet, olika ställen i naturen och i parkerna runt om i staden. Allra finast är att fotografera på eftermiddagen cirka en timma innan solnedgången eller tidigt på morgonen precis efter soluppgången. Då solen står lågt och skapar fantastiskt motljus. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum flyttar vi fram fotograferingen.

Låna vackra klänningar till fotograferingen

Jag har en garderob av olika gravidklänningar, kjolar och vackra topar som går att låna till fotograferingen. Kläderna är i storlek XS-XXL med mycket strech och plats för magen, och de gör det lilla extra i bilderna. Många väljer att låna kläder till fotograferingen men går självklart att ta bilder i egna kläder också om man föredrar det.

Klicka här för att se galleriet med mina gravidkläder till utlåning under fotograferingen.

Efter fotograferingen

Beställningsmöte med bildvisning

På beställningsmötet ses vi i min studio och går tillsammans igenom alla bilderna från gravidfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, fina fotoböcker med linneomslag och köpa högupplösta bilder digitalt.

Fotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg

Gravidfotografering i vinter

Jag får mycket frågor om det går att fotografera lika fina gravidbilder under vinterhalvåret och svaret är ja! Jag älskar att fotografera utomhus under hösten och vintern när solen är framme. Jag är nogrann med att välja platser som blir bra, och miljöer som med blotta ögat kanske inte ser så roliga ut kan bli väldigt fina på bild. Naturens bleka färger göra att personerna i bilden lyfts fram lite extra och jag är ytterst noggrann med val av plats, tid och ljus. Jag är även noga med att följa väderleksrapporterna och vi bokar in en dag med bra för att fotograferingen ska bli så bekväm som möjligt.

Under fotograferingen tar vi pauser med jacka och filtar och jag har även värmekuddar som man kan värma händerna med. Alla har hittills sagt att det inte varit så farligt som de trodde och att det var värt det, och då har en fotografering varit i -8 °C.

Gravidfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

· gravidfotografering utomhus i en vacker miljö som vi väljer tillsammans
· lån av vackra gravidklänningar
· lätt redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· beställningsmöte med bildvisning där ni har möjlighet att välja ut bilderna ni vill köpa

1500 kronor

Fotoböcker, inramade tavlor och digitala filer köps separat. Vid bokningsförfrågan får ni ta del av en mer utförlig prislista för mina produkter och digitala filer.

fotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningar motljus gravidbilder

”Maria tog helt otroligt fina bilder på mig, min sambo och dottern i magen.
Så fint med vackra minnen att se tillbaka på!”

– Ebba Anderberg

Boka er fotografering

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

Vilken vecka är du i nu:

Välj om du vill fotograferas själv eller med familj:

Med partnerMed barn

Hur hittade du mig:

FacebookInstagramGoogleRekommendation

Menu