Gravidfotografering i Göteborg

Förväntningarna, de första buffarna i magen och väntan på att få en till liten person i familjen. Oavsett hur din graviditet är, så är detta en tid i livet som du kommer att vilja minnas. Gravidfotografering är en upplevelse då jag hjälper dig att fånga all längtan på bild och skapar minnen för livet.

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfoto

Vackra bilder från en speciell tid i livet

Boka i tid

För att kunna garantera en tid för gravidfotografering i rätt vecka är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om dig och ditt bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. De flesta brukar fotograferas mellan vecka 25-35 men det är upp till var och en när det känns bäst.

Jag får ofta höra från mina kunder att jag är lättsam som fotograf, och att det är lätt att känna sig bekväm med mig även om man inte är van framför kameran. Jag är noggrann med poser som känns naturliga och får de blivande mammorna att framhävas på bästa sätt under fotograferingen. De flesta av mina kunder är inte vana framför kameran.

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte bli bortglömda på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika vackra inramade tavlor och fotoböcker. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen eller att bläddras i tillsammans med släkten.

Fotografering i studiomiljö

Gravidfotograferingarna görs i min studio i Högsbo, Göteborg. I studion har jag flera vackra bakgrunder och vi kan fotografera oavsett väder. Partner och syskon till bebisen är varmt välkomna till båda fotograferingarna.

Låna vackra klänningar till fotograferingen

Jag har en garderob av olika gravidklänningar, kjolar och vackra topar som går att låna till fotograferingen. Kläderna är i storlek XS-XXL med mycket strech och plats för magen, och de gör det lilla extra i bilderna. Många väljer att låna kläder till fotograferingen men går självklart att ta bilder i egna kläder också om man föredrar det. Här kan du bläddra bland mina gravidklänningar!

Efter fotograferingen

Högupplösta digitala bilder och printade produkter – det bästa av två världar

På beställningsmötet ses vi i min studio och går tillsammans igenom alla bilderna från gravidfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor och köpa högupplösta bilder digitalt.

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder studio

Gravidfotografering i studion

PAKETET INNEHÅLLER:

Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
Gravidfotografering i min studio
Valfritt tillval av bilder tillsammans med partner och barn
Lån av vackra gravidklänningar
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

gravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidklänningar

”Maria tog helt otroligt fina bilder på mig, min sambo och dottern i magen.
Så fint med vackra minnen att se tillbaka på!”

– Ebba Anderberg

Boka er fotografering

Varmt välkomna med er förfrågan! Jag ser fram emot att höra från er!

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering: (endast tider på vardagar finns)

Ditt meddelande:

Vilken vecka är du i nu:

Välj om du vill fotograferas själv eller med familj:

Med partnerMed barn

Hur hittade du mig:

FacebookInstagramGoogleRekommendation

I prefer information and price list in english

Yes please!

Vill du vara med i min maillista för kunder?

Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
Ja, jag vill vara med på maillistan!

 

Menu