Gravidfotografering i Göteborg

Förväntningarna, de första buffarna i magen och längtan efter en liten person som inte finns än. Gravidfotografering är en härlig upplevelse då vi fångar alla dessa känslor på bild och skapar minnen för livet. Fotograferingen sker utomhus i en fin miljö som vi väljer tillsammans innan fotograferingen.

fotograf maria ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningar solnedgång utomhus gravidfotograf

Vackra bilder från en speciell tid i livet

Boka i tid

För att kunna garantera en tid för gravidfotografering i rätt vecka är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om dig och ditt bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. De flesta brukar fotograferas mellan vecka 25-35 men det är upp till var och en när det känns bäst.

Jag får ofta höra från mina kunder att jag är lättsam som fotograf, och att det är lätt att känna sig bekväm med mig även om man inte är van framför kameran. Jag är noggrann med poser som känns naturliga och får de blivande mammorna att framhävas på bästa sätt under fotograferingen. De flesta av mina kunder är inte vana framför kameran.

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte bli bortglömda på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika vackra inramade tavlor och fotoböcker. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen eller att bläddras i tillsammans med släkten.

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering goteborg

Plats och väder

Jag väljer plats omsorgsfullt till mina fotograferingar för att det ska skapa rätt stämning och framhäva dig på bästa sätt på bilderna. Jag har flera olika favoritplatser i Göteborg att fota på, bland annat på klipporna ute vid havet och på olika ställen i naturen i närheten av min studio i Högsbo. Tiden för mina gravidfotograferingar varierar under året då jag fotograferar när ljuset är som finast, cirka en timme innan solnedgången. På sommaren är det runt 20 på kvällen och vid 17 på eftermiddagen på vintern. Då solen står lågt och skapar fantastiskt motljus. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum flyttar vi fram fotograferingen.

Låna vackra klänningar till fotograferingen

Jag har en garderob av olika gravidklänningar, kjolar och vackra topar som går att låna till fotograferingen. Kläderna är i storlek XS-XXL med mycket strech och plats för magen, och de gör det lilla extra i bilderna. Många väljer att låna kläder till fotograferingen men går självklart att ta bilder i egna kläder också om man föredrar det.

Klicka här för att se galleriet med mina gravidkläder till utlåning under fotograferingen.

Efter fotograferingen

Beställningsmöte med bildvisning

På beställningsmötet ses vi i min studio och går tillsammans igenom alla bilderna från gravidfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, fina fotoböcker med linneomslag och köpa högupplösta bilder digitalt.

Gravidfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

· Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
· Gravidfotografering utomhus i en vacker miljö
· Kostnadsfri ombokning av datum vid dåligt väder
· Valfritt tillval av bilder tillsammans med partner och barn
· Lån av vackra gravidklänningar
· Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· Personligt beställningsmöte med bildvisning
· 5 digitala bilder högupplösta

6500 kronor

Gravidfotografering Lyx

PAKETET INNEHÅLLER:

· Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
· Gravidfotografering utomhus i en vacker miljö
· Kostnadsfri ombokning av datum vid dåligt väder
· Valfritt tillval av bilder tillsammans med partner och barn
· Lån av vackra gravidklänningar
· Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· Personligt beställningsmöte med bildvisning
· Alla digitala bilder i urvalet (ca 25 st) högupplösta

9000 kronor

Vid bokningsförfrågan får ni ta del av prislistan för mina produkter samt betalar en faktura för 3500 kronor för att boka er tid. Ni väljer sedan vid bildvisningen om ni vill köpa 5 högupplösta digitala bilder eller alla bilderna i urvalet. Ni kan även välja att köpa vackra inramade tavlor på era favoritbilder.

Gravidfotografering i Göteborg Fotograf Maria ekblad gravidklänningar

”Maria tog helt otroligt fina bilder på mig, min sambo och dottern i magen.
Så fint med vackra minnen att se tillbaka på!”

– Ebba Anderberg

Boka er fotografering

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

Vilken vecka är du i nu:

Välj om du vill fotograferas själv eller med familj:

Med partnerMed barn

Hur hittade du mig:

FacebookInstagramGoogleRekommendation

 

För er som vill ha en mindre gravidfotografering i studio några veckor innan er nyföddfotografering kan man boka en minisession med gravidfotografering. Ni kan läsa mer om det här!

 

Menu