Gravidfotografering i Göteborg

Förväntningarna, de första buffarna i magen och längtan efter en liten person som inte finns än. Gravidfotografering är en härlig upplevelse då vi fångar alla dessa känslor på bild och skapar minnen för livet. Fotograferingen sker utomhus i en fin miljö som vi väljer tillsammans innan fotograferingen.

fotograf maria ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningar solnedgång utomhus gravidfotograf

Vackra bilder från en speciell tid i livet

Boka i tid

För att kunna garantera en tid för gravidfotografering i rätt vecka är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om dig och ditt bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. De flesta brukar fotograferas mellan vecka 25-35 men det är upp till var och en när det känns bäst.

Jag får ofta höra från mina kunder att jag är lättsam som fotograf, och att det är lätt att känna sig bekväm med mig även om man inte är van framför kameran. Jag är noggrann med poser som känns naturliga och får de blivande mammorna att framhävas på bästa sätt under fotograferingen. De flesta av mina kunder är inte vana framför kameran.

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte bli bortglömda på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika vackra inramade tavlor och fotoböcker. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen eller att bläddras i tillsammans med släkten.

Plats och väder

Jag väljer plats omsorgsfullt till mina fotograferingar för att det ska skapa rätt stämning och framhäva dig på bästa sätt på bilderna. Jag har flera olika favoritplatser i Göteborg att fota på, bland annat på klipporna ute vid havet och på olika ställen i naturen i närheten av min studio i Högsbo. Tiden för mina gravidfotograferingar varierar under året då jag fotograferar när ljuset är som finast, cirka en timme innan solnedgången. På sommaren är det runt 20 på kvällen och vid 17 på eftermiddagen på vintern. Då solen står lågt och skapar fantastiskt motljus. Om det mot förmodan skulle vara för dåligt väder på vårt bokade datum flyttar vi fram fotograferingen.

Låna vackra klänningar till fotograferingen

Jag har en garderob av olika gravidklänningar, kjolar och vackra topar som går att låna till fotograferingen. Kläderna är i storlek XS-XXL med mycket strech och plats för magen, och de gör det lilla extra i bilderna. Många väljer att låna kläder till fotograferingen men går självklart att ta bilder i egna kläder också om man föredrar det.

På den här länken kan ni se min stora garderob av lyxiga gravidklänningar, kjolar och topar att låna vid fotograferingen. 

Efter fotograferingen

Högupplösta digitala bilder och printade produkter – det bästa av två världar

På beställningsmötet ses vi i min studio och går tillsammans igenom alla bilderna från gravidfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, fina fotoböcker med linneomslag och köpa högupplösta bilder digitalt.

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering goteborg

Gravidfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
Gravidfotografering utomhus i en vacker miljö
Kostnadsfri ombokning av datum vid dåligt väder
Valfritt tillval av bilder tillsammans med partner och barn
Lån av vackra gravidklänningar
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat. Ni får fullständig prislista mailad till er efter ni skickat er förfrågan. Ni har möjlighet att köpa högupplösta digitala bilder, vackra inramade tavlor och fina fotoböcker med era favoritbilder. Jag har ett stort utbud av ramar i trä och aluminum och fotoböcker med fine art-papper med omslag i både linne och läder att välja mellan.

fotograf Maria Ekblad gravidfotografering utomhus gravidbilder Göteborg

”Maria tog helt otroligt fina bilder på mig, min sambo och dottern i magen.
Så fint med vackra minnen att se tillbaka på!”

– Ebba Anderberg

Boka er fotografering

Varmt välkomna med er förfrågan! Jag är fullbokad juli-augusti och september-januari bokas nu. Jag ser fram emot att höra från er!

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

Vilken vecka är du i nu:

Välj om du vill fotograferas själv eller med familj:

Med partnerMed barn

Hur hittade du mig:

FacebookInstagramGoogleRekommendation

I prefer information and price list in english

Yes please!

Vill du vara med i min maillista för kunder?

Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
Ja, jag vill vara med på maillistan!

 

För er som vill ha en mindre gravidfotografering i studio några veckor innan er nyföddfotografering kan man boka en minisession med gravidfotografering. Ni kan läsa mer om det här!

 

Menu