Gravidfotografering Göteborg

Förväntningarna, de första buffarna i magen och väntan på att få en till liten person i familjen. Oavsett hur din graviditet är, så är detta en tid i livet som du kommer att vilja minnas med mer än bara mobilbilder. Gravidfotografering är en upplevelse då jag hjälper dig att fånga all längtan på bild och skapar minnen för livet.

gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad gravidklänningar studio syskonbilder

Gravidfotografering i studio i närheten av Göteborg

Boka i tid

För att kunna garantera en tid för gravidfotografering i rätt vecka är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om dig och ditt bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. De flesta brukar fotograferas mellan vecka 25-35 men det är upp till var och en när det känns bäst.

Jag får ofta höra från mina kunder att jag är lättsam som fotograf, och att det är lätt att känna sig bekväm med mig även om man inte är van framför kameran. Jag är noggrann med poser som känns naturliga och får de blivande mammorna att framhävas på bästa sätt under fotograferingen.

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte bli bortglömda på en gammal hårddisk i framtiden så erbjuder jag flera olika sorters inramade tavlor. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen.

Fotografering i studiomiljö

Gravidfotograferingarna görs i min studio i Alingsås, cirka 40 minuter från Göteborg. I studion har jag mycket rekvisita och vi fotograferar både mot ljus och mörk bakgrund för att få variation i era gallerier. Ni får gärna komma hela familjen på gravidfotograferingen med den andra föräldern och eventuella syskon till bebisen.

Välj mellan enkla gravidbilder i studio eller gravidbilder med extra allt

Du kan välja stil på dina gravidbilder och antingen fotas i egna kläder, eller låna från min studiogarderob med olika gravidklänningar som går att låna till gravidfotograferingen. Kläderna är i storlek XS-XXL och finns i olika färger och utföranden. Många kunder väljer fotograferas i dem då det är långt från något man själv har hemma och gör det lilla extra i bilderna. Om du hellre föredrar mer tidlösa enkla gravidbilder i studion i till exempel underkläder eller med tyger på olika sätt så fotograferar jag även det.

Efter fotograferingen

Högupplösta digitala bilder och printade produkter – det bästa av två världar

På beställningsmötet ses vi i min studio och går tillsammans igenom alla bilderna från gravidfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa inramade tavlor och köpa högupplösta bilder digitalt.

gravidfotografering Göteborg fotograf maria ekblad

Gravidfotografering i studion

PAKETET INNEHÅLLER:

Gravidfotografering i min studio 60 minuter
Valfritt tillval av bilder tillsammans med partner och barn
Lån av gravidklänningar till gravidfotograferingen
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad

”Maria tog helt otroligt fina bilder på mig, min sambo och dottern i magen.
Så fint med vackra minnen att se tillbaka på!”

– Ebba Anderberg

Boka er fotografering

  Ditt för- och efternamn:

  Ditt mobilnummer:

  Din epost:

  Önskat datum för fotografering:

  Ditt meddelande:

  Vilken vecka är du i nu:

  Välj om du vill fotograferas själv eller med familj:

  Med partnerMed barn

  Hur hittade du mig:

  FacebookInstagramGoogleRekommendation

  Bokningsvillkor

  Jag har läst och godkänner bokningsvillkoren för fotograferingen

  Ja jag har läst och godkänner bokningsvillkoren!

  Vill du vara med i min maillista för kunder?

  Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
  Ja, jag vill vara med på maillistan!

   

  Menu