NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

gravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningar

Gravidfotografering i Göteborg » Emma

gravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningar

Gravidfotografering i Göteborg » Emma

Här är ännu en av mina gravidfotograferingar som jag gjorde i höst! Jag träffade Emma och Sebastian när de väntade sitt första barn, och vi fotograferade magen. Nu träffades vi igen, och som ni ser har Adele hunnit bli mycket större och skulle nu bli storasyster. 😍 Vi mailade fram och tillbaka om vädret för det var ganska regnigt de dagarna vi skulle fotografera, men sedan bestämde vi oss ändå för ett datum. Den dagen kom det en regnskur precis innan vi sågs i studion, och alla vi tre var nog lite bekymrade haha. Men sedan hade vi sån himla tur, för det sprack upp och blev världens finaste kväll. Mjukt solnedgångsljus, häftiga moln och fina färger. Och, en superfin familj framför kameran! 😍

Emma har lånat en gravidklänning från min garderob med gravidkläder, och du kan se mer av alla här! Den som Emma har lånat är beige med långt släp, och som ni ser, så ändrar den lite färg beroende på vilket ljus som faller på den.

gravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningar

gravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningargravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningargravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningargravidfoto göteborg solnedgången gravidklänningar

Det var så roligt att träffas igen, och snart kommer ni också få se bilder på lilla bebisen som låg i magen här på bloggen.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad