Gravidfotografering i Göteborg » Låna gravidklänningar

 

Välkommen till min garderob av gravidklänningar, kjolar och topar att låna vid gravidfotografering hos mig. Det finns en stor blandningar av modeller, tyg och storlekar, för både stora och små gravidmagar, allt för att framhäva dig på bästa sätt och göra det lilla extra i bilderna.

Klänningarna är enbart till för användning av mina kunder, och går inte att låna eller hyra.

1. Vit gravidklänning med vackra ärmar med släp

Min drömmigaste gravidklänning. Den är sagolik med långa ärmar med släp, och eftersom den har snörning i ryggen så passar den alla kroppar. Storlek XS-XXL.

2. Grå gravidklänning med ärmar med pärlor

Grå gravidklänning som skiftar i blått eller lila beroende på ljuset. Klänningen har spetsärmar med pärlor och stenar broderade på, och framhäver magen jättefint. Storlek XS-M.

3. Grå gravidklänning med glitterstenar

Grå gravidklänning med glitterstenar. Klänningen är relativt liten i storleken, trots att den är specialsydd för gravidfotograferingar. Storlek XS-S.

 

4. Rosa gravidklänning med glitterstenar

En ljuvlig rosa gravidklänning, med glitterstenar på bysten och ärmarna. Storlek XS-M.

 

5. Blågrå gravidklänning med stenar i midjan

Blågrå gravidklänning med stenar i midjan som markerar magen jättefint. Knyts i ryggen för att få extra bra passform. Storlek XS-L.

 

6. Beige spetskimono med vit underklänning

Beige spetskimono som man bär tillsammans med en vit underklänning. Superfin kombination och mjuka toner som passar alla. Storlek XS-XXL.

 

7. Grå gravidklänning med paljetter

Grå gravidklänning med paljetter och off-shouldertop. Mitt senaste tillskott i gravidgarderoben och den blir verkligen jättefin till sommarens färgglada natur. Storlek XS-L.

 

8. Rosa gravidklänning med med släp

Jag älskar de här gravidklänningarna för de är så fina. De är väldigt strechiga, och har släp över ryggen för extra dramatisk effekt. Finns även i beige och blågrönt. Storlek XS-XL.

 

9. Beige gravidklänning med med släp

Jag älskar de här gravidklänningarna för de är så fina. De är väldigt strechiga, och har släp över ryggen för extra dramatisk effekt. Denna beiga skiftar färg beroende på hur solljuset faller på den. Finns även i rosa och blågrönt. Storlek XS-XL.

 

10. Blågrön gravidklänning med med släp

Jag älskar de här gravidklänningarna för de är så fina. De är väldigt strechiga, och har släp över ryggen för extra dramatisk effekt. Finns även i rosa och beige. Storlek M-XXL.

11. Rosa klänning med ärm

Rosa gravidklänning med ärm och draperad urringning. Passar perfekt för de som vill ha lite mer stilrena bilder. Storlek XS-L.

12. Beige klänning i spets

Beige klänning i spets. Draperas runt kroppen och framhäver magen på ett jättefint sätt. Lite genomskinlig, så man får ha fina underkläder under. Storlek XS-XL.

13. Blå axelbandslös gravidklänning

Ljusblå gravidklänning med tubtop. Klänningen är väldigt strechig och passar många. Klänningen är öppen vid magen, men kan hållas stängd om man föredrar det. Storlek XS-XL.

14. Rosa axelbandslös gravidklänning

Rosa gravidklänning med tubtop. Klänningen är väldigt strechig och passar många. Över magen är tyget ljusare, vilket blir en väldigt fin detalj på bild. Storlek XS-XL.

15. Vit axelbandslös gravidklänning i spets

Vit gravidklänning med tubtop. Klänningen är väldigt strechig och passar många. Klänningen är genomskinlig, så man får ha fina underkläder. Storlek XS-XL.

16. Grå gravidklänning med paljetter och ärm

Grå gravidklänning med paljetter och fin detalj på ärmen. Passar superfint till alla årstider framhäver magen på bästa sätt. Storlek M-XXL.

 

17. Blå gravidklänning med silverglitter

Blå gravidklänning med detaljer i silverglitter. Storlek XS-M.

 

18. Grårosa gravidklänning med tyll

Gravidklänning med grå överdel och rosa tyllkjol. Väldigt romantisk klänning som är superfin att använda på sommaren. Storlek XS-XL.

 

19. Vit gravidklänning i spets

Vit gravidklänning i spets och off-shoulder-ärmar. Storlek XS-L.

 

20. Rosa gravidklänning med pajletter

Rosa gravidklänning med paljetter på överdelen. Ankellång, så passar bäst på sommaren. Storlek XS-L.

21. Vit klänning med glitter

Vit gravidklänning med tunna axelband och skimrande överdel. Storlek XS-S.

 

22. Vit gravidklänning med släp

Vit gravidklänning med släp som utgår från midjan. Strechigt tyg och släpet ger en drottninglik effekt. Finns även i ljusblått. Storlek M-XXL.

 

23. Ljusblå gravidklänning med släp

Ljusblå gravidklänning med släp som utgår från midjan. Strechigt tyg och släpet ger en drottninglik effekt. Finns även i vitt. Storlek M-XXL.

 

24. Blågrå gravidklänning med stenar i midjan

Gravidklänning med tubtopp och glittriga stenar i midjan och lite tyll i kjolen. Storlek XS-L.

 

25. Rosa tyllkjol

Rosa tyllkjol, som passar perfekt till alla toppar och spetsbhar. Drömmig och fluffig och ger en prinsesslik känsla i bilderna. Storlek XS-XXL.

 

26. Blå tyllkjol

Blå tyllkjol, som passar perfekt till alla toppar och spetsbhar. Drömmig och fluffig och ger en prinsesslik känsla i bilderna. Storlek XS-XL.

 

27. Grågrön tyllkjol

Grågrön tyllkjol, som passar perfekt till alla toppar och spetsbhar. Drömmig och fluffig och ger en prinsesslik känsla i bilderna. Storlek XS-XXL.

 

 

 

 

 

 

Nedanför kan du klicka in och läsa om mina gravidfotograferingar i solnedgången och mina minisessions med gravidfotografering i studion, och göra din bokning. Jag ser fram emot att höra från dig!

 

 

 

Menu