diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Emmie & Anton

Gravidfotografering i Göteborg » Emmie & Anton

Här kommer bilderna från Emmie och Antons gravidfotografering. De kom enda från Emmaboda för att göra gravidfotografering hos mig i Göteborg. 😍 Detta var dock för ett tag sedan, innan virus och sådant bröt ut. Eftersom de åkte så långt så gjorde jag en specialare och gjorde en snabb redigering och vi hade bildvisning direkt efter fotograferingen. Perfekt ifall man bor längre bort och kanske inte har möjlighet att åka två gånger.

Emmie sa att hon ville boka mig för att jag hade flera gravidklänningar att välja mellan, och det känns så roligt. Jag förstår verkligen att man kanske inte vill eller har möjlighet att köpa något bara för att använda under fotograferingen, och därför tycker jag det är så roligt att erbjuda fina gravidkläder till fotograferingarna. Här kan du se all jag har till utlåning om du är nyfiken! 

Som ni ser var vädret ganska mulet den dagen, och vi hade en del vind. Men det blev ju toppenfint oavsett. 😍 Sol är roligt, men det är inte nödvändigt, utan det räcker med fina kunder och en bra location.

gravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås