diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Gabriella & Christoffer

Gravidfotografering i Göteborg » Gabriella & Christoffer

Jag träffade Gabriella och Christoffer för två år sedan, när de väntade sitt första barn. Jag har sedan fått förtroendet att fotografera deras lilla Sixtens nyföddbilder också, och därför blev jag så glad när de kontaktade mig för att boka nästa gravidfotografering. Förra gången som vi fotograferade var det lite varmare ute, och vi var på en av mina favoritplatser i Göteborg med både träd och vass i omgivningen. Därför valde vi att åka till havet den här gången. I Göteborg kan det ju alltid vara lite lotteri med vindarna, men vi lyckades pricka in en kväll med helt stilla luft och nästan spegelblankt hav. Vi fick en fantastisk solnedgång med så fina färger, och hade en jätterolig fotografering. Här ser ni några av mina favoriter! :)

gravidfoto göteborg gravidfotografering Maria Ekbladgravidfoto göteborg gravidfotografering Maria Ekbladgravidfoto göteborg gravidfotografering Maria Ekbladgravidfoto göteborg gravidfotografering Maria Ekbladgravidfoto göteborg gravidfotografering Maria Ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås