diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Gabriella

Gravidfotografering i Göteborg » Gabriella

Nu är det verkligen högsäsong med både bebisbonanza i studion och massor med härliga gravidmagar att fotografera. Därför ligger jag efter med bloggandet och jag har så mycket fina föräldrar och bebisar att visa er. :)

Jag träffade fina Gabriella och Christoffer för gravidfotografering för några veckor sedan. Vi sågs först i min studio och provade lite olika gravidklänningar och sedan åkte vi ut till Stora Amundön i Göteborg, som är en av mina absoluta favoritplatser för fotografering. Där finns allt, både hav, vass, björkskog och fint gräs. Vi hade en jättemysigt fotografering och fick superfint ljus! I helgen har jag även träffat lille Sixten, som låg inne i magen hela tiden. Det är verkligen speciellt att följa familjer på ett sådant sätt. Ni kan se en smygkik från hans nyföddfotografering på min facebooksida.

Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar

Gabriella har två av mina mest populära gravidklänningar på sig. ni kan se fler av dem på denna länken. https://fotografmariaekblad.pixieset.com/gravidklnningar/

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås