NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Nyföddfotografering i Göteborg » Klara

Nyföddfotografering i Göteborg » Klara

Här kommer en av alla underbara nyföddfotograferingar jag har haft det senaste. Den här fina familjen åkte ända från Åmål för att fotograferas hos mig, vilket är så hedrande. På bild har vi lilla Klara, som bara var några dagar vid fotograferingen. Jag började fotograferingen med att fota henne inlindat, som jag alltid gör med nyfödda, och sedan fotograferade jag henne på min bean bag med rosa filt som bakgrund, och även syskonbilder som föräldrarna önskade.

Det är alltid kul att fotografera bebisar och större barn, för då kan man göra lite andra sorts bilder, eftersom de kan hålla lite bättre. Det här är nog en av mina bästa nyföddfotograferingar hittills, enligt min personliga smak. Älskar det mörka och ljusa ihop, tillsammans med de fina tjejerna.

Tack Sanna med familj för att ni orkade åka till mig och för att jag fick fota era fina barn!

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgsyskonbilder nyföddfotografering fotograf Maria Ekblad familjebilder

Är du intresserad av nyföddfotografering i studion? HÄR kan du läsa mer om fotograferingen och boka din egen. 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad