Nyföddfotografering i Göteborg

De små fötterna, doften, de första leendena och den stora kärleken. Er bebis är bara nyfödd under en väldigt kort tid och kommer fortare än ni anar växa, utvecklas och förändrars. Professionell nyföddfotografering hjälper er att stanna tiden och skapar minnen för resten av era liv från de allra första dagarna tillsammans.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Varför anlita en professionell fotograf?

Utbildning inom säkerhet och posering

Att få ett barn är en av livets största händelser och värt att minnas. För att hjälpa er att komma ihåg känslan av att bli en liten familj så är en nyföddfotografering perfekt. Jag har gått flera utbildningar inom säkerhet och posering av världens främsta nyföddfotografer, och har fullt fokus på er bebis under hela fotograferingen.

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte ska behöva ligga och damma på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika sorters produkter, handgjorda inramade tavlor, bildboxar och album, med era favoritbilder från nyföddfotograferingen. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan kan köpa färdiga vackra produkter som ni sedan kan hänga upp direkt på väggen hemma.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Inför er nyföddfotografering

Boka under graviditeten

För att kunna garantera en tid för er nyföddfotografering innan er bebis är för gammal är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om er och ert bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. Eftersom jag även arbetar deltid som socionom så har jag fototider på vardagskvällar, dagtid på helger samt utvalda vardagar.

Många hör av sig till mig efter att bebisen är född, och då kan jag tyvärr inte alltid garantera att det finns tider då det är en så kort tidslucka man ska passa in för att kunna göra den här sortens fotografering. Jag vill inte säga nej till att fotografera era fina bebisar, så tänk på att höra av er i tid.

Nyföddfotografering i min studio i Göteborg

För att fånga hur liten din bebis är sker nyföddfotograferingen när bebisen är mellan 4-10 dagar gammal. Då är det lätt att få bebisen att somna och kunna fotografera i vackra nyföddposer och er bebis kommer aldrig vara så liten igen. Så om ni och er bebis mår bra efter förlossningen ser vi om ert preliminära datum passar och bestämmer en tid för fotografering.

Bebisens första fotografering

En sovande bebis

Fotograferingen tar tar vanligtvis mellan 2-3 timmar. Vi kommer att ta det i er lilla familjemedlems takt och det finns gott om tid för matpauser. Under fotograferingen används musik och värme för att få er nyfödda bebis att somna i djupsöm. När bebisen har somnat är det lätt att lägga bebisen bekvämt och fotografera i klassiska nyföddposer på bean bag och i rekvisista så som olika skålar eller bäddar. Jag har stor fokus på bebisens uttryck och mående under fotograferingen och läser av bebisens känslor under varje posering. Det finns även tid för syskon- och familjebilder under fotograferingen.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett personligt beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från nyföddfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, fina fotoböcker med linneomslag och köpa högupplösta bilder digitalt.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Nyföddfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

· nyföddfotografering i min studio med rekvisita och allt som behövs för att skapa vackra nyföddbilder
· lätt redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· personligt beställningsmöte med bildvisning där har möjlighet att välja ut era favoriter bland bilderna

1500 kronor

Fotoböcker, inramade tavlor och digitala filer köps separat. Vid bokningsförfrågan får ni ta del av prislistan för mina produkter och digitala bilder.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

”Kan varmt rekommendera nyföddfotografering med Maria.
Superproffsig, lugn och säker med bebisar och bilderna blev magiska.”
– Paula Backås

Boka er nyföddfotografering

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

BF-datum:

Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

Hur hittade du mig?

FacebookInstagramGoogleRekommendation

Menu