Nyföddfotografering i Göteborg

De små fötterna, doften, de första leendena och den stora kärleken. Er bebis är bara nyfödd under en väldigt kort tid och kommer växa, utvecklas och förändrars fortare än ni anar. Professionell nyföddfotografering hjälper er att stanna tiden från de allra första dagarna tillsammans.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Varför anlita en professionell fotograf?

Utbildning inom säkerhet och posering

Att få ett barn är en av livets största händelser och värt att bevaras med mer än bara bilder med mobilen. För att hjälpa er att komma ihåg känslan av att bli en helt ny familj så är en nyföddfotografering perfekt då fullt fokus är på att ta vara på hur liten och ny er lilla bebis är och bevara känslan från de allra första dagarna. Jag har gått flera utbildningar inom säkerhet och posering av världens främsta nyföddfotografer, och har fotograferat över 100 nyfödda bebisar.

Färdig konst till ert hem

Slutleveransen från mina nyföddfotograferingar innehåller alltid en eller flera fysiska produkter. För att era bilder inte bli bortglömda på ett usb-minne så erbjuder jag flera olika vackra inramade tavlor och fotoböcker. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen eller att bläddras i tillsammans med släkten. För att ni ska kunna dela med er till nära och kära, så ni kommer även ha möjlighet att köpa digitala filer högupplöst.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Inför er nyföddfotografering

Boka under graviditeten

För att kunna garantera en tid för er nyföddfotografering innan er bebis är för gammal är det viktigt att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om er och ert bf-datum och så bokar vi en preliminär tid. Jag arbetar främst kontorstider på vardagar.

Många hör av sig till mig efter att bebisen är född, och då kan jag tyvärr inte alltid garantera att det finns tider då det är en så kort tidslucka man ska passa in för att kunna göra den här sortens fotografering. Jag vill inte säga nej till att fotografera era fina bebisar, så tänk på att höra av er i tid.

Nyföddfotografering i min studio i Göteborg

För att fånga hur liten din bebis är sker nyföddfotograferingen när bebisen är mellan 5-15 dagar gammal. Då är det lätt att få bebisen att somna och kunna fotografera i vackra nyföddposer och er bebis kommer aldrig vara så liten igen. Så om ni och er bebis mår bra efter förlossningen ser vi om ert preliminära datum passar och bestämmer en tid för fotografering.

Bebisens första fotografering

En sovande bebis

Fotograferingen tar tar vanligtvis mellan 2-3 timmar. Vi kommer att ta det i er lilla familjemedlems takt och det finns gott om tid för matpauser. Under fotograferingen används musik och värme för att få er nyfödda bebis att somna i djupsöm. När bebisen har somnat är det lätt att lägga bebisen bekvämt och fotografera i klassiska nyföddposer på bean bag och i rekvisista så som olika skålar eller bäddar. Jag har stor fokus på bebisens uttryck och mående under fotograferingen och läser av bebisens känslor under varje posering. Det finns även tid för syskon- och familjebilder under fotograferingen.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett personligt beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från nyföddfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut bilderna ni älskar och vill ha på väggarna i ert hem. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, fina fotoböcker med linneomslag och köpa högupplösta bilder digitalt. Jag finns med under processen och hjälper er att välja ut vad som passar er allra bäst.

Nyföddfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

· enskilda nyföddbilder på er lilla bebis med lån av all min rekvisita i studion
· valfritt tillval av familjebilder och syskonbilder
· lätt redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· personligt beställningsmöte med bildvisning där har möjlighet att välja ut era favoriter bland bilderna och er drömkollektion av produkter

1500 kronor

Fotoböcker, inramade tavlor och digitala filer köps separat. Vid bokningsförfrågan får ni ta del av prislistan för mina produkter och digitala bilder.

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering i göteborg

”Kan varmt rekommendera nyföddfotografering med Maria.
Superproffsig, lugn och säker med bebisar och bilderna blev magiska.”
– Paula Backås

Boka er nyföddfotografering

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

BF-datum:

Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

Hur hittade du mig?

FacebookInstagramGoogleRekommendation

Menu