Nyföddfotografering i Göteborg

De små fötterna, de första leendena och en helt ny familjemedlem. Er bebis är bara nyfödd under en väldigt kort tid och kommer växa, utvecklas och förändrars fortare än ni anar. Professionell nyföddfotografering hjälper er att stanna tiden från de allra första dagarna tillsammans.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Varför anlita en professionell fotograf?

Utbildning inom säkerhet och posering

Att få ett barn är en av livets största händelser och värt att bevaras med mer än bara bilder med mobilen. För att hjälpa er att komma ihåg känslan av att bli en helt ny familj så är en nyföddfotografering perfekt då fullt fokus är på att ta vara på hur liten och ny er lilla bebis är och bevara känslan från de allra första dagarna. Jag har gått flera utbildningar inom säkerhet och posering av världens främsta nyföddfotografer, och har fotograferat över 200 nyfödda bebisar.

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte bli bortglömda en gammal hårddisk så erbjuder jag flera olika sorters inramade tavlor . Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen.

Inför er nyföddfotografering

Boka under graviditeten

För att kunna garantera en tid för er nyföddfotografering innan er bebis är för gammal är det bäst att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om er och ert bf-datum och så bokar vi en preliminär tid och om bebisen är tidig eller sen flyttar vi den.

Det är bäst att fota under de första 2-3 veckorna för att få mycket sovande bilder och klassiska nyföddposeringar. Men det går även ta fina bilder när bebisen är 1-2 månad, fast då kan man få räkna med mer vakna bilder och att bebisen är lite större. Så det är allra bäst att boka under graviditeten för att säkra en tid. Man kan alltid höra av sig och se om det finns någon lucka efter bebisen har kommit, men då det kan bli fullbokat rekommenderar jag er att säkra en plats innan bebisen är här.

Bebisens första fotografering

En sovande bebis

Fotograferingen görs i min studio i Högsbo i Göteborg. Jag har massvis med rekvisita till nyföddfotografering där, med ett stort utbud av fina hårband, fluffiga ullplädar, små träsängar och mössor. Fotograferingen tar tar cirka 2,5 timmar. Vi kommer att ta det i er lilla familjemedlems takt och det finns gott om tid för matpauser. Under fotograferingen används brusljud och värme för att få er nyfödda bebis att bli bekväm och förhoppningsvis somna. Jag fotograferar olika varianter av bilder till er så att det finns mycket att välja mellan. Jag varierar inlindade bilder, mer nakna bebisbilder, bilder där bebisen ligger i små träsängar och skålar och bilder på min stora dyna. Det finns även tid för syskon- och familjebilder under nyföddfotograferingen.

Före och efter

Något som är väldigt populärt bland mina kunder är att fotografera gravidbilder och sedan boka nyföddfotografering. Då kan man göra vackra matchande bilder med samma tema, med bebisen också! Läs mer om gravidfotografering hos mig här!

nyföddfotografering göteborg fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Högupplösta digitala bilder och printade produkter – det bästa av två världar

Efter fotograferingen har vi ett personligt beställningsmöte med bildvisning i studion, där vi går igenom alla 30 bilderna från galleriet. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, och köpa högupplösta bilder digitalt. Jag finns med under processen och hjälper er att välja ut vad som passar bäst till väggarna i ert hem!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

 

Nyföddfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

Nyföddfotografering i min studio i Göteborg i 2,5 timmar
Enskilda porträtt på er nyfödda bebis
Valfritt tillval av familjebilder och syskonbilder
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

”Kan varmt rekommendera nyföddfotografering med Maria.
Superproffsig, lugn och säker med bebisar och bilderna blev magiska.”
– Paula Backås

Boka er nyföddfotografering

Varmt välkomna med er förfrågan!  Jag ser fram emot att höra från er!

  Ditt för- och efternamn:

  Ditt mobilnummer:

  Din epost:

  Önskat datum för fotografering:

  Ditt meddelande:

  BF-datum:

  Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

  Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

  Hur hittade du mig?

  FacebookInstagramGoogleRekommendation

  I prefer information and price list in english

  Yes please!

  Vill du vara med i min maillista för kunder?

  Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
  Ja, jag vill vara med på maillistan!

  Menu