NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotorgafering i Göteborg » Marlon

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotorgafering i Göteborg » Marlon

Alltså kan vi stanna upp en stund och titta på den här fina nyföddfotograferingen!? 😍 Saba kom med sin familj till studion för en andra gång och fotograferade sin nya lilla son. Jag fotograferade hennes äldsta också när han var bara några dagar, och nu var det dags för nya nyföddbilder i studion igen. Saba skrev till mig i sista sekund att hon funderade på att fotografera familjebilder under nyföddfotograferingen, och gissa om jag tyckte det var en bra idé. Först började vi med syskonbilderna, eftersom små barn kan bli lite otåliga i min studio av att vänta på att små bebisar ska bli nöjda, och sedan tog vi enskilda bilder på Marlon. Till sist fotade vi också olika varianter av familjefoton, både i motljus och mot mörk bakgrund. Visst blev det fint?

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfotograf göteborg nyföddbilder fotograf Maria Ekblad familjefoto sykonbild

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfotograf göteborg nyföddbilder fotograf Maria Ekblad familjefoto sykonbildHär kan du läsa mer om och boka din egen nyföddfotografering i studion! Har du större barn och vill göra en familjefotografering kan du läsa om det och boka det här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad