Bilder på det finaste ni har

Hur många bilder har ni på familjen där alla är med på samma bild? Familjen är ju det viktigaste vi har, och ni är välkomna på familjefotografering i studion för att fånga dessa minnen av er tillsammans!

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Varför anlita en professionell familjefotograf?

Helt andra bilder än de man fotar själv

Även om mobilbilder också ger fina minnen, så är det professionell familjefotografering en helt annan sak. Det är en stund för er att slappna av och lämna över tyglarna till någon annan, som kommer att se till att alla syns i bild och ser ut som sina bästa jag. På så sätt kan ni få underbara bilder på hela familjen tillsammans på en helt annan nivå och i en helt annan stil än de man fotograferar hemma själv med telefonen.

Familjefotografering i studion i närheten av Göteborg

Familjefotografering i studion

Familjefotograferingen sker i min studio i Alingsås, cirka 40 minuter från Göteborg. Jag har massor med rekvisita och fina kläder till fotograferingen som man kan låna till både vuxna och barn. Jag fotar alltid mot både ljus och mörk bakgrund för att skapa variation i era gallerier, och har mycket fin rekvisita för vi ska kunna skapa fina bilder på er familj!

Man behöver inte vara van framför kameran, utan jag finns med och instruerar er under hela fotograferingen. De flesta av mina kunder har inte fotograferats så mycket förut men det blir alltid fina bilder ändå. Jag har lång erfarenhet av att jobba med barn, och tycker barn i alla åldrar är härliga.

era finaste minnen

Familjebilder med barn i alla åldrar

Under fotograferingen gör vi många olika variationer av bilder. Vi fotograferar hela familjen tillsammans, bilder med varje förälder och barnen, fotar enskilda portätt på barnen och syskonbilder om det är flera barn. Oavsett hur stort ditt barn är kommer du se tillbaka på bilderna och se hur ni hade det i er familj, just där och då. Bilderna kommer att stiga i värde ju längre tiden går, och tillslut bli ovärderliga minnen.

Låna klänningar till familjefotograferingen

Man kan fotograferas i egna kläder, eller så kan man välja att låna klänningar från min studiograderob. Det är väldigt populärt bland mina kunder och ger det lilla extra i bilderna. Jag har massor med olika modeller i olika storlekar och färger. Här kan man se mer av dem!

 

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; familjefoto; familjebilder studio; familjebilder; fotograf maria ekblad

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från er fotografering. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om, och vad ni vill göra med dem. Ni har möjlighet att köpa digitala högupplösta filer, vackra inramade tavlor och fina fotoböcker för att bevara bilderna från det första året på ett hållbart och tidlöst sätt. Majoriteten av mina kunder väljer att skapa ett paket med högupplösta digitala bilder och inramade tavlor, för att få ut det största värdet av fotograferingen.

familjefotografering göteborg familjebilder fotograf Maria Ekblad studio familjefotograf göteborg

Familjefotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

Familjefotografering i min studio i cirka 60 minuter
Enskilda porträtt på era barn
Familjebilder och syskonbilder
Lån av all min rekvisita & klänningar i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

Boka er familjefotografering

  Ditt för- och efternamn:

  Ditt mobilnummer:

  Din epost:

  Önskat datum för fotografering (endast vardagstider tillgängliga):

  Ålder på barnet/barnen:

  Ditt meddelande:

  Bokningsvillkor

  Jag har läst och godkänner bokningsvillkoren för fotograferingen
  Ja jag har läst och godkänner bokningsvillkoren!

  Vill du vara med i min maillista för kunder?

  Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
  Ja, jag vill vara med på maillistan!