diary.

Oktober genom snapshots

Oktober genom snapshots

Här kommer en sammanfattning av vad jag har hittat på och fotat med mobilen under oktober månad!

fotograf maria ekblad familjefotografering göteborg
Denna har i och för sig inte jag fotat, men fick skickat till mig av min gulliga kund efter en familjefotografering i studion. Hon skrev att båda hennes döttrar hade så kul hos mig, och det gjorde mig verkligen glad.

fotograf maria ekblad nyföddfotografering göteborgEtt superfint kollage jag gjorde klart en eftermiddag i studion. Jag gör ju alla tavlor själv där, både skriver ut på storformatsskrivare och ramar in i min ramverkstad. Tror denna blir underbar på väggen tillsammans med de andra tavlorna kunden har hemma. 38 x 72 cm är tavlan!

fotograf maria ekblad smash the cake göteborg

En riktig liten kladdare kom på smash the cake-fotografering i studion. Det är så roligt för det är väldigt olika vad barnen tycker om tårtan. Vissa vill undersöka mer försiktigt och andra går loss!

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Sedan hände många efterlängtade saker. Vi kunde ÄNTLIGEN hälsa på Davids bror och familj, efter att alla hade varit förkylda i omgångar. Det kändes ett tag som att vi inte skulle kunna ses på hela hösten haha, men tillslut kunde vi träffa världens bästa svåger, svägerska och våra favorittjejer!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

En av de bästa sakerna med att restriktionerna har släppt är att jag nu får äta sushi på mitt sushiställe nära studion. Jag älskar verkligen sushi som ovan, och äter det så många gånger i veckan. Underbart att kunna komma ifrån studion lite och sitta där med en bra podd istället på lunchen!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgTill sist kunde jag ÄNTLIGEN vaccinera mig med dos 2. Det var nära att jag inte fick ta den där jag gick, för jag har så kraftiga allergier men vårdcentralen jag gjorde första på hade helt fullbokat, min vårdcentral vaccinerar inte längre och jag var väldigt stressad över att få till det. Men jag hade ju inte reagerat på första sprutan så de gick med på det, och här sitter jag och inväntar för att se om jag fick några reaktioner. Vilket jag inte fick. Underbart att vara fullvaccinerad, jag har längtat!

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås