Smash the cake i Göteborg

Har du snart en ettåring hemma? Då är det perfekt att fira födelsedagen med en smash the cake i studion!

smash the cake fotograf göteborgSmash the cake i min studio i Göteborg

Fotograferingen sker i min studio i Högsbo, Göteborg. I studion har jag flera fina dekorationer till fotograferingen, bland annat blomstergirlander, vimplar i olika färger och ballonger. Jag har också fina tyllkjolar i olika färger som man kan låna vid fotograferingen till barnet. Många väljer också att fotografera i egna kläder!

Välj färg på tårtan

Tårtan är gjord på sockerkaksbotten och vispad grädde. Man kan välja mellan vit, rosa, blå och lila.

smash the cake göteborg fotograf Maria Ekblad ettårsbilder

Vanliga porträtt och sedan tårtkalas

Fotograferingen görs på ungefär 45 minuter. Vi börjar med vanliga porträtt och bilder på barnet, och sedan gör vi smash the cake på slutet, då det brukar bli väldigt kladdigt. Vill man fotografera syskonbilder och familjebilder tillsammans med de vanliga porträtten så går det absolut!

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från er fotografering. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om, och vad ni vill göra med dem. Ni har möjlighet att köpa digitala högupplösta filer, vackra inramade tavlor och fina fotoböcker för att bevara bilderna från det första året på ett hållbart och tidlöst sätt. Majoriteten av mina kunder väljer att skapa ett paket med högupplösta digitala bilder och inramade tavlor, för att få ut det största värdet av fotograferingen.

smash the cake göteborg ettårsfotografering fotograf Maria Ekbladsmash the cake göteborg ettårsfotografering fotograf Maria Ekblad

Smash the cake

PAKETET INNEHÅLLER:

Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
Fotografering i min studio i Göteborg i cirka 45 minuter
Enskilda porträtt på era barn
Familjebilder och syskonbilder
Tårta i valfri färg
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

Boka er fotografering med Smash the cake

Varmt välkomna med er förfrågan! Jag ser fram emot att höra från er!

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

Vill du vara med i min maillista för kunder?

Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
Ja, jag vill vara med på maillistan!

Menu