Barnfotografering i studio

Har du barn hemma som du vill fotografera? Då har du kommit helt rätt! Professionella barnporträtt i studion kommer vara ett underbart minne för er att ha och se tillbaka på.

barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad

Varför anlita en professionell barnfotograf?

Helt andra bilder än de man fotar själv

Även om mobilbilder också ger fina minnen, så är det professionell barnfotografering en helt annan sak då det blir bilder på en annan nivå och annan stil än de man tar själv med telefonen. Professionella bilder är ett underbart barndomsminne att ha på ditt lilla barn, och efter bara några månader kommer du kunna titta tillbaka på fotona och förundras över hur litet och gulligt barnet var just i den fasen.

Barnfotografering i studio i närheten av Göteborg

Barnfotografering i studiomiljö

Fotograferingen sker i min studio i Alingsås, cirka 40 minuter från Göteborg. Jag har massor med rekvisita och fina kläder till fotograferingen som man kan låna till både vuxna och barn. Jag fotar alltid mot både ljus och mörk bakgrund för att skapa variation i era gallerier, och har mycket fin rekvisita för vi ska kunna skapa fina bilder på ert barn!

Under fotograferingen tar vi enskilda porträtt på barnet, familjebilder och syskonbilder om ni vill det.

Skapa era minnen

Barnfotografering 4-9 månader

Barnfotografering under det första året ger verkligen fina foton och är min absoluta favoritålder att fotografera. Välj mellan gosiga bilder där man kan hålla sig i sin egen fot eller har lärt sig att sitta själv utan stöd. Barnen brukar oftast vara en underbar fas och fyrar av härliga leenden under fotograferingen, och är samtidigt så små så de känns som bebisar.

Ettårsfotografering

Ett år är ju en underbar milstolpe, och klart att det ska firas med härliga bilder. Jag fotograferar klassiska ettårsporträtt men erbjuder även smash the cake i studion, som ni kan läsa om här! Boka er barnfotografering nära födelsedagen och få underbara minnen från det allra första födelsedagen.

Barnfotografering

Från två år och uppåt kan ni boka barnfotografering i studion för underbara porträtt på ert barn. Många tänker att det är främst bebisarna som ska fotas, men jag lovar att det är aldrig för sent att skapa fina minnen på barnen, oavsett ålder.

Din familj är konst!

För att bilderna inte ska bli bortglömda på en gammal hårddisk erbjuder jag vackra tavlor från er fotografering. Jag gör alla i min ramverkstad i studion och erbjuder fina ramar i både aluminium och trä.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från er barnfotografering. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om, och vad ni vill göra med dem. Ni har möjlighet att köpa digitala högupplösta filer och vackra inramade tavlor för att bevara bilderna från det första året på ett hållbart och tidlöst sätt. Majoriteten av mina kunder väljer att skapa ett paket med högupplösta digitala bilder och inramade tavlor, för att få ut det största värdet av fotograferingen.

Barnfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

Barnfotografering i min studio i cirka 60 minuter
Enskilda porträtt på ert barn
Familjebilder och syskonbilder
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning i studion

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

barnfotografering göteborg fotograf maria ekblad ettårsbilder familjebilder

Boka er barnfotografering

Just nu bokas sommar och höst 2023!

  Ditt för- och efternamn:

  Ditt mobilnummer:

  Din epost:

  Önskat datum för fotografering:

  Ålder på barnet

  Ditt meddelande:

  Bokningsvillkor

  Jag har läst och godkänner bokningsvillkoren för fotograferingen

  Ja jag har läst och godkänner bokningsvillkoren!

  Vill du vara med i min maillista för kunder?

  Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
  Ja, jag vill vara med på maillistan!