Har våren börjat som du tänkt dig?
Jag har nog inte tänkt så mycket eller haft så höga förväningar. Är bara glad över ljuset, slippa frysa och kunna byta ut vinterkläderna mot något mer roligt.

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Jag höll på att träffa många brudpar inför sommarens bröllopsfotograferingar och började ha midilånga kjolar för första gången. Så bra plagg.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Hur hoppas du att våren blir i år?
Varm och härlig vädermässigt. Men framförallt många härliga gravidfotograferingar nu när det börjar gå mot högsäsong men också mycket kul grejer på fritiden. Årets första grillning, kanske kunna skippa jackan och i slutet av maj skippa strumpbyxorna. Äta årets första jordgubbar och få lite sol på eksemhuden. Gud vad jag romantiserar detta haha.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Nästa år hoppas jag att jag har gått ner ännu mer i tid på mitt socionomjobb och att det går bra med Fotopodden och företaget. Det är mest så långt som jag har tänkt, alltså inga större livsförändringar egentligen. :)

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Vita converse! Köper ett nytt par varje år och ger de gamla till Myrorna. Så är de supervita och fina i början av året och sedan så kommer det ett ösregn någon sommarkväll och man är körd. Och jeansjacka får man ju ändå säga.

FotografMariaEkblad_NyfoddfotografGoteborg06

Hade verkligen superlångt hår förra våren. 

Föredrar du våren eller hösten?
Våren såklart. Känns som en fredag, man har allt det härliga framför sig med sommar, ljusa kvällar och värme. Har verkligen svårt för mörkret även om färgerna är fina.

Vem/vad är din vårförälskelse?

Haha vad är det här för fråga ens. Får väl säga min pojkvän då, men det är ju sen gammalt. (Kanske också även min printer… ) :)

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ännu en gravidfotografering på en av mina favoritplatser i Göteborg som jag vill visa er. :) Lisa och jag hade mailkontakt i början av året och planerade denna gravidfotografering. På grund av vädret fick vi boka om några gånger, då Lisa jättegärna ville ha motljus i sina bilder och jag älskar ju det också. Marsväder i Göteborg kan ju vara ganska grått och tråkigt, men tillslut fick en kanonkväll. Som sagt, rätt plats och rätt ljus kan göra vilken grå vinterplats som helst till gyllene. Och bilderna blev ju så fina. <3

Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladGravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladGravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladGravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Nyföddfotografering i Göteborg

Veckan började med en superfin gravidfotografering bland körsbärsblommorna. Jag och resten av Göteborg var och trängdes, men vi lyckades få lite tid ensamma under de rosa träden och det blev så fint.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag har ju lyxen att jobba med fantastiska personer på mitt socionomjobb, och i veckan hade vi en förmiddag i Göteborg och då hann vi med lunch på Cyrano (vilket jag älskar). Här saknade vi dock en person och var gulliga med snapchatfilter.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Så glad för att det äntligen är vår på riktigt.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

I helgen var vi på inflyttningsfest hos våra kompisar och jag var piffad med vårjackan på.

Jag och en kompis var och fikade i Haga. Sjukt mysigt med ett riktigt café men det är så sjukt att en bulle och en cola kostade 70 kronor (!). Old news men det är ju en lunch ute.

Tips tankar och annat kul

» BIG LITTLE LIES. Jag har äntligen sett det sista avsnittet och som vanligt kan jag bli lite avtänd när alla snackar om en serie eller bok eller så. Men se den bara. Gör det. Fantastisk.

» Jag har haft lite mycket att tänka på denna veckan, så jag har försökt att fokusera mer på en sak i taget och vara lite mer nedkopplad. Det har varit så skönt för man kanske inte måste lyssna på podcast samtidigt som man gör allt, eller chatta med personer på facebook hela tiden. Så jag har låtit mobilen vara urladdad lite extra länge och lyssnat lite mer på omvärldens ljud. Jag ska nog fortsätta lite mer med det, för om jag bara är online på grund av dålig vana och inte ens är så intresserad av vad jag lyssnar på… hur givande är det?

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Jag har haft så mycket gravidfotograferingar nu i vår och jag är verkligen så glad för det! Det behöver verkligen inte vara högsommar för att man ska få fina gravidbilder, och som ni vet så älskar jag de beiga färgerna i naturen på vintern. Fina Carolina fotograferade jag för några veckor sedan, och hon väntar på att få sin första bebis vilken dag som helst nu. Så spännande. :D

Carolina har på sig gravidklänning nummer 9 och 25. Ni kan se mer vilka klänningar som går att låna vid gravidfotografering hos mig i mitt galleri på https://fotografmariaekblad.pixieset.com/gravidklnningar/

gravidfotografering i göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar

gravidfotografering i Göteborg
gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladgravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Här kommer några godbitar från Oscars nyföddfotografering. Han var bara några dagar gammal när vi tog dessa bilderna och sov som en liten stock genom hela fotograferingen. Här är några av mina favoriter från nyföddfotograferingen, och tre av dem tillsammans med en annan bild blev en jättefin tavelgrupp med konstplattor som kommer hänga i familjens hem. :)

Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladNyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladNyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekbladNyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Jag brukar alltid tycka att det är så sjukt att halva året redan har gått när det är slutet på juni, men med dessa veckosammanfattningar känns det ju som att jag håller lite mer koll på att tiden går. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

I tisdags var jag och min mamma på Säkert! i Konserthuset i Göteborg. Tips från coachen är att skaffa samma musiksmak som er mamma, för det är så mysigt. Och konserten var så jävla bra. Älskar deras nya skiva.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Och så var det dags för påskledighet! SÅ härligt. Vi firar inte så mycket traditionellt, så vi har mest hängt hemma, storstädat, varit på släktmiddag och spelat tvspel. Vädret har ju varit helt sinnessjukt (typsikt april) men jag hoppas blommorna överlever till onsdag då jag ska fotografera en gravid tjej. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Eftersom vi gillar äta på Cyrano så passade vi på att gå till original-Cyrano som ligger i Linné. Det var gott, men jag trodde det var ursprunget för själva kedjan, så blev lite besviken, för de hade ganska få pizzor haha.

Och till sist, hur kan det vara bekvämt att ligga sådär?! Knäppa katt. <3

Tips, tankar och annat kul

» Som sagt så älskar jag Säkert!s nya skiva Däggdjur. Lyssna på Inte jag heller och Tjacket. Så fina låtar.

» Jag som älskar Tetris har blivit helt besatt av Puyo Puyo Tetris. Det är en variant som har kommit som demo till Nintendo Switch. Puyo Puyo är också ett sorts pusselspel som jag antar är populärt i Japan, men som är nästan svårare än Tetris. Superkul och hetsig blandning! Och jag längtar tills hela versionen släpps.

Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu