Gravidfotografering i studio Göteborg » Linda

Här kommer ett inlägg med Lindas fina gravidbilder! Linda hörde av sig till mig för att en av hennes vänner hade fotat gravidbilder hos mig, och hon ville ha liknande. Jag älskar när man märker att man går igenom kompisgäng, och det är så kul att förstå hur kunderna hänger ihop med varandra. Linda var en riktig stjärna på fotograferingen, och vi fotade med flera olika gravidklänningar och både sittande, liggande och stående bilder. 🌟 Den på pallen och den sittande på golvet är nog mina favoriter, vilka gillar du mest?

Glöm inte att boka in din egen gravidfotografering, sista månaderna på året bokas för fullt!

gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbildergravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbildergravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbildergravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbilder

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Augusti genom mobilen

Nu är det dags att kolla på Augusti genom mobilen! Sista sommarmånaden, och det känns redan som långt borta tycker jag haha.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

I slutet på vår semester var det regnigt och kallt, så vi passade på att göra något vi älskar men inte gjort på SÅ länge, nämligen bio! Vi såg Old, och var kanske inte så imponerade men bara att kunna gå på bio, se film på en stor skärm och äta popcorn kändes ju som en upplevelse i sig. Många som pratar om att bio kommer att dö ut men det är verkligen något annat än att se på film hemma.

Göteborg fotograf

Sen kom det en varm dag, och jag och mamma hängde på deras brygga. Skickade denna som bevis till David för att visa att jag hade badat, fast det blev mycket kallare i vattnet.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vi foodorade hem thaimat en dag, och fick någon annans beställning. Tack för vårrullarna och drickan Nicholas, och förlåt för vi åt din mat!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Sen var det dags att börja jobba igen, och även om det alltid är motigt att sluta med semester, så blev jag direkt glad när jag kom till studion. Här är mitten på en nyföddfotografering, med matpaus för bebisen! Jag använder alltid min vita fluffiga fäll, rekvisita så som skålar och byttor (som man ser längst bak i bild) och fotar även på min stora dyna (bean bagen) där en filt blir som bakgrundsfärgen. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg nyföddfotografering

Och på tal om nyföddfotografering var det här en bild jag tog på baksidan av kameran och skickade till en fotografkompis för jag var så himla glad efter denna nyföddfotograferingen. Vi brukar ofta skicka sneak peaks till varandra när det har blivit riktigt fint, eller diskutera vad man är extra nöjd med från en fotografering! Ni kommer att få se massor med fint från denna fotograferingen framöver.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vår katt Casper har haft en tuff tid, då han har jamat och skrikit otroligt mycket, framförallt på nätterna. En dag kom jag bara på att vi hade råkat städa undan alla kattleksaer när vi körde robotdammsugaren och han måste vara så otroligt uttråkad. Så jag tog fram alla leksaker och slängde dem på hans favoritmatta, och efter det lekte han hela natten och sedan har leken fortsatt haha. Stackars katt! Nu är han så mycket mer nöjd och harmonisk. Gulligt att leksaker är så viktigt för en åttaårig katt. ❤️

bebisbilder fotograf Göteborg

Och sen till sist hade vi en regnbåge innan ett ösregn. Jag vet att jag gör folk galna men det här är min blogg, men jag har verkligen gillat att det blir lite svalare. Jag vet inte vad som är med mig i år, men jag vill ha stickade tröjor och är redo för höst nu, så är inte alls sugen på den här sensommarvärmen. Men det kommer ju, så behöver knappast klaga. Det var augusti det!

Ettårsfotografering med smash the cake Göteborg » Rafael

Här kommer bilderna från underbara Rafaels ettårsfotografering! Det är helt sjukt vad fort tiden går, jag fotograferade gravidbilder när han låg i magen och här kan ni se hur det såg ut på hans nyföddfotografering för ett år sedan. Nu har lilla plutten redan blivit så stor, och har fått en sådan härlig personlighet. 😍 Vi började först med enskilda bilder som vanligt, och sedan familjebilder och avslutade med tårtkladdande. Rafael tyckte tårtan var riktigt rolig tillslut, och det är så himla härligt när det blir så, för vissa barn kan tycka kladdandet är lite läskigt. Men en liten sked brukar göra susen.

Rafaels föräldrar valde att köpa en modul med konstplattor från fotograferingen. Det är mina trätavlor med vit kant, som man kan välja i olika formationer. De har ingen ram, utan den vita listen syns på sidan istället och de är ungefär som en modern canvastavla. Väldigt fina! Här är 3 stycken i 30 x 30 cm. Perfekt att hänga tillsammans eller isär och funkar ju både på bredden och på höjden! 😀

smash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekbladsmash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekbladsmash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekbladsmash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekbladsmash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekbladsmash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekbladsmash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekblad

smash the cake Göteborg ettårsfotografering Göteborg familjebilder fotograf Maria Ekblad

Man ångrar bara bilderna man inte fotar

Ska jag berätta en sak som otroligt många i studion säger till mig? Det är att man ångrar att man inte fotade tidigare eller fler gånger. Det kan vara att man ångrar att man inte gjorde nyföddfotografering med första barnet, när man kommer med andra eller tredje. Eller att man inte tog några professionella gravidbilder alls nu när magen är borta. Det är många som berättar att de önskar de hade ettårsbilder på sina barn nu när de har vuxit så mycket, och framförallt bilder på hela familjen tillsammans.

”Man ångrar bara bilderna man inte fotat” är ett citat jag verkligen skriver under på. För visst, det kostar en del att gå till en fotograf men det är också den enda investeringen som växer med tiden. Bilder tillsammans blir ju ovärderliga, och de pengarna man lägger på en fotografering får man ju tillbaka i form av minnen, till skillnad mot en ny iPhone varje år eller en soffa.

Och ens nära och kära förtjänar mer än gryniga bilder med mobilen. Tro mig, en av mina sista bilder med en av mina älskade släktingar är en suddig snapchatbild med ett filter, men jag har sparat den bilden tillsammans med de andra, för den är det sista jag har. Men, jag är otrolig tacksam för alla de andra bilderna jag tog med systemkameran innan. ❤️

Så missa inte boka fotografering i höst och skapa något ovärderligt för din familj. Kom, det blir kul!
familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

Ny gravidklänning i studiongarderoben

Igår passade jag på att rensa bland mina gravidklänningar mellan fotograferingarna. Det känns som en typisk hösttermins-grej att göra, ut med det gamla och in med det nya. Jag har så mycket som inga kunder väljer och då vill jag hellre ha plats i studion. Bland annat för den här skönheten, som jag precis har fått hem. Det är ytterligare en sådan supervacker cotoure-gravidklänning som jag har köpt till studiogarderoben, som man kan låna vid gravidfotografering hos mig. Mina andra tre fluffiga är ju så populära så jag vill gärna addera ytterligare en till. Den är handgjord och i så fint material. Dock blev jag lite besviken att det var fjädrar på, jag trodde det var någon sorts tyg faktiskt. Men nu när jag har den så får jag ju använda den i många år tänker jag. Det ska bli så kul att se vem som är den första gravidkunden som provar denna!

gravidfotografering gravidfoto göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidfotograf gravidklänningar

Ytterligare en sak som är rolig med den är att jag har köpt den enbart med pengar som jag har dragit in på min youtubekanal.

Ettårsfotografering Göteborg » Klara

Ettårsfotografering med smash the cake var Klara inne på i studion innan min semester! Klara var så härlig att fotografera och vi fick massor med fina bilder. Vi gjorde flera ombyten som ni ser, och klänningarna är mina som man kan låna i studion. Det rosa hårbandet är privat dock. Vi började med enskilda bilder och tog sedan familjebilder. Här är 4 favoriter från fotograferingen!

ettårsfoto göteborg smash the cake ettårsbilder fotograf Maria Ekblad familjebilder ettåringettårsfoto göteborg smash the cake ettårsbilder fotograf Maria Ekblad familjebilder ettåringettårsfoto göteborg smash the cake ettårsbilder fotograf Maria Ekblad familjebilder ettåringettårsfoto göteborg smash the cake ettårsbilder fotograf Maria Ekblad familjebilder ettåring

Gå med i min maillista!

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Maillista för kunderMaillista för fotografer

Andra har också läst

Menu