fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg nyföddfotografering

Tjoho, i den här vloggen får ni följa med mig under en dag med två fotograferingar och lite andra somriga saker. Typiskt mig att komma på att jag ska filma när jag har en fullspäckad dag och ganska stressigt mellan varven. Men hoppas ni gillar’t! Och jag vet inte varför jag säger hundra gånger att det sitter djur på kanten av bunken, jag vet ju att det är insekter. Men jag blev äcklad och rädd haha!

Om ni har några andra förslag på videos ni vill se så får ni gärna föreslå i kommentarerna. :D

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Jag och Tanja träffades en sen sommarkväll på Stora Amundön i Göteborg. Vi skulle fotografera gravidbilder och jag hade med mig ett helt gäng med nya gravidkläder som man kan låna när man fotograferas hos mig. Jag har följt Tanja ett tag på instagram så det var extra roligt att träffa henne i verkligheten, så himla mysig och härlig person. :)

Vi började fotografera 20:30 för att ljuset skulle bli så fint som möjligt. Vi började ute vid klipporna och det var verkligen en superrolig fotografering. Tanja var så fin med gravidmagen och vi skrattade och pratade massor under gravidfotograferingen. Sedan gick vi in till ängen, och då blev vi belönade med magiskt motljus. Den sista bilden är tagen 21:35 och visst blev det underbart fint?! :)

Tanja bloggar på www.storstadsmamman.com om ni vill läsa mer om henne och hennes vardag.
Fotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg GravidklänningarFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningar
Fotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningar

Både topparna, kjolen och klänningarna går att låna vid gravidfotografering hos mig. Ni kan kika på mina gravidklänningar här!

Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

» Har jag varit väldigt sur på vädret… Fast det är så onödigt och det finns så mycket mysiga saker man kan göra trots regnet. Men jag har bara en så tydlig bild av hur jag vill att sommaren ska vara. Men jag försöker strunta i det och göra det bästa av situationen.

» Har jag börjat arbeta på mitt socionomjobb (som jag jobbar deltid på) igen efter semestern. Det har varit himla roligt att träffa mina gulliga kollegor igen!

» Har jag, mamma och min pojkvän varit på Lars Winnerbäck på Sofiero. Och det var så himla bra. Jag tycker Lars är en sådan ordkonstnär, och jag älskar hans musik. Och den här konserten överträffade han sig själv verkligen. Jag har nog aldrig haft så mycket känslor under en konsert, jag både sjöng med och var superlycklig och grät genom flera låtar haha.

fotografmariaekblad nyföddfotograf göteborg bebisbilder fotograf
Här är en fin solnedgång som vi lyckades fånga under en långpromenad.

» Har jag haft väldigt många fina fotograferingar. Dels har jag och mina gravidkunder lyckats time:a in perfekta solnedgångar de kvällar som det inte har regnat (trots att jag fick flytta fram ett par fotograferingar, men bra ljus är så otroligt viktigt för att bilderna ska bli bra). Jag har också haft babyboom i studion och jag längtar efter att visa er alla bebisbilder efter föräldrarna har valt ut sina favoriter.

» Har jag och min pojkvän bokat en resa till min släkts hus på Gran Canaria. Det känns så härligt att ha en veckas sol att se fram emot i höst.

» Har jag börjat läsa Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Så himla mysig fantasy (och jag tycker inte alls den bara är för ungdomar) som jag verkligen kan rekommendera. Jag ska börja på tvåan nu. :D

» Har vi hängt med min pojkväns brors familj och deras lilla bebis. Hon har blivit 3 månader nu och är så mysig.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg
”Ta ett kort på mig i motljuset till bloggen…” :D

Hur har ni haft det på sista tiden? Jag förstår om folk inte internetar så mycket på sommaren men tycker det är väldigt tomt i kommentarsfältet på sistone. :)

Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Nu när jag har haft semester från mitt socionomjobb, så har jag verkligen varit full av inspiration. Min pappa säger att jag är helt tokig som använder min semester till att jobba med saker till studion, men jag tycker det är så roligt! Häromkvällen var jag ute hos mina föräldrar och hälsade på. De har en hög med gamla plankor som de håller på att såga till ved, och jag såg hur fina och väderbitna de var och fick en idé. Så jag till några och byggde ett litet nyföddgolv till studion att ha när jag fotograferar bebisar i byttor.

Det var verkligen ett perfekt projekt för mig för jag har aldrig gillat träslöjd eller varit bra på att snickra, men eftersom det skulle vara lite slitet behövde det inte heller vara så noga. Så jag sågade och spikade och golvet blev så himla vackert. Silvergrå träplankor och lagom slitet som blir perfekt kontrast till det mjuka och fluffiga jag har i mina nyföddbilder. Men när vi sedan skulle förstärka golvet med plankor som inte hade legat ute i regnet i massor med dagar, då föll hela golvet i tusen bitar. Det var heeelt ruttet och gick inte att rädda haha. Så typsikt, jag som var så nöjd. Men jag får väl åka och köpa ordentliga plankor och bygga ett nytt golv. Men jag var så sur. Mitt lilla projekt blev bara skräp haha!
Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Åh äntligen är blåbären här! Jag älskar jordgubbar, smultorn och blåbär så orimligt mycket. Det är en sådan där sak som jag har vuxit upp med ute på landet, och inte fattat hur mycket jag uppskattar det förrän jag flyttade till stan och inte har det tillgängligt. Jordgubbarna blev tråkiga ganska fort i år, men nu är hela skogarna fyllda med stora fina blåbär. Så jag är bokstavligt talat skogstokig nu. ;)

Jag minns för ungefär två somrar sedan då alla blåbären förfrös och det knappt kom några bär alls. Jag var så himla sur då. Men nu har jag varit ute hos mina föräldrar och plockat flera bunkar för att ha i frysen och göra blåbärspaj av, för att bjuda min kompis som kommer över på mat ikväll och för att kunna äta direkt ur skålen så hela munnen blir blå. :D
Nyföddfotograf i Göteborg Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Efter 9 månaders väntan föddes lilla Ada i maj. En efterlängtad lillasyster och helt ljuvlig. Jag fotograferade hennes nyföddbilder när hon var 11 dagar. Under fotograferingen fikade hennes mamma hos mig och vi hade en supertrevlig stund. Adas föräldrar hade valt ljusa och neutrala färger till fotograferingen, och visst blev det fint? :)
Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf Nyföddfotografering i Göteborg

Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu