Fotograf maria Ekblad nyföddfotograf i göteorg

Igår var det söndag och då var det dags för en ny video på min youtubekanal! Jag har samlat mina favoriter från de senaste månaderna, allt från boktips till favoritkjolen till en grym app för att planera sitt instagramflöde. Kika in för detta och mycket mer, och glöm inte att prenumerera.

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Jag träffade Ylva och Pär i början av sommaren för en gravidfotografering i solnedgången. De väntade sitt första barn och ville föreviga magen. Vi hade en jätterolig fotografering och fick magiskt motljus! Vi fotograferade på min favoritplats i Göteborg, det blir alltid så fint där. Jag är jätteglad för förtroendet från Ylva och Pär, tack igen fina ni för jag fick fota era gravidbilder!
Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg
Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i GöteborgDen här sista bilden valde de en stor inramning av med svart ram med silverkant. Så fint!

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Fotograf maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Som ni märker har jag blivit helt förälskad i att filma. I veckan så fotograferade jag lilla Mehdi i min studio i Göteborg. Han var endast 12 dagar gammal vid hans nyföddfotografering. Här kan ni se några behind the scenes från en del av fotograferingen. Jag hade så roligt när jag fotograferade honom, vi hann med enskilda bilder, syskonbilder och bilder med hela familjen. Här kan ni se en sneak peak på några bilder, fler kommer sedan!

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Film har verkligen blivit min stora nya kärlek. Jag tror det är för att fotandet har alltid varit min hobby, och nu är det del av mitt jobb och då har jag hittat något nytt kreativt att ha kul med. Denna veckan har jag samlat i en videoblogg. Häng med mig till frisören, till studion och få en sneak peak på min allra senaste produkt (som är SÅ FIN!), inspelning av Fotopodden och på weekend i Köpenhamn.
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

gravidfotografering i göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar

Jag träffade Josefine och hennes José i solnedgången i helgen för att fotografera graviditeten. Josefine är i vecka 39 och de väntar sitt andra barn och nu är det inte så långt kvar. Jag älskar verkligen alla bilder från denna fotograferingen, det blev så fint. Vädret var lite svajigt men vi tog en liten paus under gravidfotograferingen i några minuter och väntade in att solen skulle komma fram bakom molnen och det var verkligen värt det, för vi fick magiskt motljus. 

Om du funderar på att boka en gravidfotografering kan du läsa mer om det här!

Det är så roligt att vara tillbaka efter semestern! Tre gravidfotograferingar och en nyföddfotografering är inbokat denna veckan, och inspelningar av avsnitt till Fotopodden. Jag älskar att lära mig nya saker och jag har sakta börja utforska området film. Det är ett himla jobb jämfört med foto, bara att tänka på ljud och komposition och allt. Jag tycker ju om att lära mig utan manualer, vilket jag vet inte är så effektivt. Men det är så kul att testa mig fram, stöta på ett hinder, och då sätta mig in i alla för att lyckas lösa det och sedan arbeta vidare. Jag älskar känslan av att bli bättre och bättre på något och känslan av att vara påväg framåt. Och rörligt är ju så himla roligt, det är så kul att kunna visa mer av hur jag jobbar och vad jag gör. :D

Ni får gärna följa mig på instagram och prenumerera på min youtubekanal. På instagram stories kommer mycket behind the scenes upp i realtid och på youtube finns mina mer arbetade filmklipp. Nu ska jag återgå till redigerandet!

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf i Göteborg

Menu