Gravidfotografering i Göteborg » Emmie & Anton

Här kommer bilderna från Emmie och Antons gravidfotografering. De kom enda från Emmaboda för att göra gravidfotografering hos mig i Göteborg. 😍 Detta var dock för ett tag sedan, innan virus och sådant bröt ut. Eftersom de åkte så långt så gjorde jag en specialare och gjorde en snabb redigering och vi hade bildvisning direkt efter fotograferingen. Perfekt ifall man bor längre bort och kanske inte har möjlighet att åka två gånger.

Emmie sa att hon ville boka mig för att jag hade flera gravidklänningar att välja mellan, och det känns så roligt. Jag förstår verkligen att man kanske inte vill eller har möjlighet att köpa något bara för att använda under fotograferingen, och därför tycker jag det är så roligt att erbjuda fina gravidkläder till fotograferingarna. Här kan du se all jag har till utlåning om du är nyfiken! 

Som ni ser var vädret ganska mulet den dagen, och vi hade en del vind. Men det blev ju toppenfint oavsett. 😍 Sol är roligt, men det är inte nödvändigt, utan det räcker med fina kunder och en bra location.

gravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekbladgravidfotografering göteborg Maria Ekblad

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ettårsfotografering i Göteborg » Oliver

Ett år med Oliver! 😍 För några veckor sedan så kom Oliver tillbaka för hans ettårsfotografering i studion. Jag har fotograferat hans mamma Noora när hon var gravid, och vi tog även nyföddbilder när han var bara några dagar gammal. Så det var så kul att träffas igen och följa upp med en ettårsfotografering. Samma röda gulliga hår och samma härliga personlighet, men nu som en busig ettåring som kunde gå och leka med klossarna. Det är roligt att flera och fler fotar bebisarna när de är större också. Det är ju en sak att kunna berätta för sitt barn när hen började gå och stå, men en helt annan sak att kunna visa!

ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad ettårsbilder Göteborg bebisfoto Studio fotograf Maria Ekblad

Från fotograferingen ramades en av favoritbilderna in i en liten tavla med guldig aluminium-ram i 21 x 30 cm. Den kommer hänga med resten av liknande tavlor från de andra fotograferingarna hemma hos familjen.

ettårsbilder fotograf Maria Ekblad

Olivers mamma Noora la upp så fint på sin instagram med bilder från våra tidigare fotograferingar så vill också passa på att visa er från vår minisession med gravidfoto i studion och från Olivers nyföddfotografering. Visst har det hänt mycket? 😍 Så härligt att ha det sparat för alltid.

gravidfotografering Göteborg Maria Ekblad studionyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Så får du suddig bakgrund i dina bilder

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Eftersom det är så många hemma som har tråkigt har jag fortsatt att göra en extra video denna veckan också. Fredagens video är ett fototips med hur du får suddig bakgrund i dina bilder, när du fotograferar med systemkamera. Det är alltså bländaren som vi pratar om, och som ni ser i videon kan det göra STOR skillnad i dina bilder. 😍 Hoppas ni tycker om den, ha en fin lördag!

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gravidfotografering Göteborg » Marine & Pierre

Okej, nu kanske ni tycker jag är galen som lägger upp höstbilder nu, men jag har inte kunnat visa er dessa fina bilder tidigare. Marine och Pierre fotograferade gravidbilder hos mig i höstas, och ni ser ju hur gyllene löven var. Vi hade en superhärlig gravidfotografering, och sedan bokade de nyföddbilder hos mig. Efter det så valde de att beställa nyföddbilderna och göra klart den leveransen först, och ni har ju redan sett Maximes nyföddfotografering. Jag brukar aldrig blogga bilder innan jag har levererat, så därför kommer gravidbilderna nu. 😍

Marine och Pierre har flyttat till Sverige från Frankrike och det var så kul att prata om hur man har det i olika länder. De berättade att de tyckte om Sverige för att det finns bättre villkor gällande föräldraskap och arbete, och vi pratade mycket om olika resmål i Sverige. Som ni ser hade vi en fantastisk kväll, och jag tycker verkligen så mycket om bilderna. De valde att göra ett kollage med sina favoritbilder. Vanligtvis ingår det 4 bilder i mitt kollage i 60 x 40 cm, men jag specialdesignade en annan variant åt dem, och jag tyckte det blev jättebra! Jag kanske ska börja erbjuda det som ett alternativ också.

gravidfotografering göteborg gravidfoto gravidklänningar

gravidfotografering göteborg gravidfoto gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidfoto gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidfoto gravidklänningar

gravidfotografering göteborg gravidfoto gravidklänningar

Bilden är urklippt ur min senaste vlogg, så därför ser färgerna inte helt 100 % ut som i verkligheten. Jag tycker den blev så fin!

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ny video » 1000 prenumeranter och tusen tack!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har nått över 1000 prenumeranter på youtube och vill verkligen passa på att tacka ALLA er, som tittar, gillar, kommenterar och prenumererar. Gud vad glad jag är för detta, det betyder verkligen mycket för mig! För att fira detta lite extra har jag gjort en video där jag lyfter mina följares bilder och fotograferande. Alla som ville fick skicka in sina bästa bilder och så pratar vi om dem. Ni ser videon HÄR!

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ettårsfotografering i Göteborg » Leia

Här kommer ett gäng favoriter från Leias ettårsfotografering. Jag har fotat denna fina familjen sedan Noah, Leias storebror, var nyfödd. Med Leia gjorde vi en minisession med gravidfotografering, nyföddfotografering och nu var det dags att fira ettårsdagen! Vi använde en av mina små tyllkjolar man kan låna till fotografering och visst blev det fint med blått. Jag har flera stycken i olika färger (rosa, gräddvit, grå, gul och blå just nu) och jag tycker det är så kul när fler än den rosa och vita kommer till användning, även om det är superfint det med. Det är roligt med både nyföddbilder och ettårsbilder, för när man tittar på nyföddbilderna så är hon ju så himla lik… sig själv. Det är ju självklart att hon är det haha, men det är så häftigt att se. Och att kunna se hur mycket hon har utvecklats på bara 12 månader.

Leia var jätteglad och härlig att fotografera, busade runt, välte klossar och kröp omkring i studion. Vi fick flytta tillbaka henne ett antal gånger! Och hon tog även ganska många steg, från mig till Leisy under fotograferingen och det var tydligen första gången hon gick så långt. Så det var roligt att det hände i min studio. 😀 För att se behind the scenes har jag länkat en video längst ner i inlägget!

ettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåringettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåring

 

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gå med i min maillista!

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Maillista för kunderMaillista för fotografer

Andra har också läst

Menu