För ett tag sedan var Malin med sin fina familj i min studio för jag fotograferade deras nya lilla godings nyföddbilder. Här är två bilder som Malin tog behind the scenes! Så himla härliga. Elise, deras äldsta dotter var jätteduktig under fotograferingen och höll lillasyster superfint. Julia (vars nyföddbilder jag också fotograferade) ville inte alls vara med under fotograferingen så det fick endast bli bilder med yngsta lillasyster och Elise. Men det är ju helt okej, man kan ju inte tvinga dem. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Det är så roligt att följa alla fina familjer och berätta er historia. Mitt hjärta klappar så hårt för alla er och jag är så glad jag får vara med på en liten bit på vägen.  

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Här är ännu en superfin tavla som jag har tänkt visa er från en av mina nyföddfotograferingar. Tavlan är 60 x 40 och ramen är också en av mina favoriter. Så vacker, gedigen och ger verkligen en romantisk känsla. Den passar också till alla bilder och tar verkligen fram det fina i bilden.

Inramade tavlor är det mest klassiska sättet att visa upp sina bilder på. Jag är så glad att fler och fler av mina kunder väljer detta som slutprodukt från sina fotograferingar. Mina tavlor är handgjorda i min ramverkstad, på syrafritt papper och kartong, och ramarna kommer från en lokal leverantör som endast arbetar med yrkesfotografer. Mina tavlor har därmed god kvalitét och lång hållbarhet jämfört med de fotolabb man kan handla hos som privatperson. Då tavlorna görs i min studio och inte massproduceras får man unik produkt till sitt hem och bilderna blir inte bortglömda på ett usb-minne.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

 

Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Under mina nyföddfotograferingar så inväntar jag i första hand att bebisen somnar, då det underlättar för poseringen. Många av de klassiska nyföddposerna utgår från att bebisarna sover djupt och eftersom det är vad jag är min inriktning som fotograf så eftersträvar jag det.

Men det går ju inte alltid att styra över nyfödda bebisar, även om jag har mina tips och tricks för sömnen ska komma. Nästan alltid handlar det om att det är lite magont, eller så har man helt enkelt lyckats time:a in en av de första tidsfönstren som bebisarna är vakna. Då bebisen är min chef, så fotar jag helt enkelt vakna bilder då. Här är en liten sötnos som var väldigt nyfiken på allt, och se hur fint det blir ändå. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

När de är ihopcurlade såhär så förstår man ju verkligen hur de har fått plats i magen.

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Förra helgen så tog jag min favoritperson under armen och tog tåget till Varberg. Vi skulle nämligen på spa! Det är inte så ofta som jag gör sådant så det var verkligen så mysigt. (Ps. är inte sponsrad av Varbergs stadshotell om någon undrar).

fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Vi bubblade runt i pooler och låg i ett vitt ljusterapirum (seriöst, dit borde jag gå på vintern) och det känns som det var precis rätt. Hade gärna åkt dit igen. Hjärnan bara stängdes av, bit för bit, in a good way. Men det var roligt, för i templet så hade de råkat koppla in gym-musiken så när man skulle ligga på en bädd där inne och hitta sig själv så hörde man mest techno haha.

fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Sen lämnade vi mobilerna på rummet och gick en sväng på stan. Så superhärlig sommarkväll. Vi åt på en resturang som inte var så god och sen promenerade vi längs havet. Så himla mysigt ställe. fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i GöteborgSommarkvällar I love you.
fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborgfotograf maria ekblad Nyföddfotografering i GöteborgOch jag älskar den här personen också. Ser redan fram emot vår nästa resa.

Nu är det verkligen högsäsong med både bebisbonanza i studion och massor med härliga gravidmagar att fotografera. Därför ligger jag efter med bloggandet och jag har så mycket fina föräldrar och bebisar att visa er. :)

Jag träffade fina Gabriella och Christoffer för gravidfotografering för några veckor sedan. Vi sågs först i min studio och provade lite olika gravidklänningar och sedan åkte vi ut till Stora Amundön i Göteborg, som är en av mina absoluta favoritplatser för fotografering. Där finns allt, både hav, vass, björkskog och fint gräs. Vi hade en jättemysigt fotografering och fick superfint ljus! I helgen har jag även träffat lille Sixten, som låg inne i magen hela tiden. Det är verkligen speciellt att följa familjer på ett sådant sätt. Ni kan se en smygkik från hans nyföddfotografering på min facebooksida.

Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar Gravidfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad gravidklänningar

Gabriella har två av mina mest populära gravidklänningar på sig. ni kan se fler av dem på denna länken. https://fotografmariaekblad.pixieset.com/gravidklnningar/

Kolla vilken fin tavla jag levererade från Leons nyföddfotografering förra veckan! Den tillsammans med en lika stor syskonbild i matchande ram ska hänga i föräldrarnas sovrum. Tavlan är 60 x 40 cm och jag älskar verkligen den ramen. Lite chabby chick-hållet med lite fina silverstänk som man ser om man tittar noga. Jag tycker verkligen den passar alla bilder och gör det lilla extra.
Nyföddfotografering i GöteborgNyföddfotografering i Göteborg
Alla tavlor som köps vid fotograferings hos mig kommer inramade eller monterade på konstplattor och färdiga att hänga på väggen. Det enda ni behöver tänka på är en plats och något på väggen att hänga tavlan på. :)

Menu