2018 – Vecka 7

Den här veckan skulle jag och min pojkvän ha lite lediga dagar ihop men istället har han varit sjuk. Så det blev inte som vi tänkt men det blev bra ändå.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har varit i studion och printat och gjort tavlor. Att skaffa en egen ramverkstad är typ det bästa jag har gjort för mitt företag. Jag ÄLSKAR printa, laminera och rama in själv. Det passar inte alla fotografer så jag kan verkligen inte rekommendera det för vem som helst för det är mycket jobb och kräver kunskap och tålamod, men I love it. 😍 Jag gjorde bland annat klart tavlan på fina Ines och Sara, som ni såg i förra inlägget.

Jag har hängt med flera kompisar. Dels var jag hemma hos min ena väns familj och deras små gulliga barn. Känns så kul och viktigt att träffa dem, jag vill ju gärna utveckla en egen relation med dem och att de minns mig från gång till gång. :’) Men det blev inga bilder därifrån utan istället en bild från när jag och min kompis Veronica var på Tugg och åt finhamburgare.

nyföddfotograf i göteborg

Och sen lyckades jag och min favoritperson ta oss ut för att äta thaimat igår. Så mysigt! Och skönt att han mår bättre och att jag inte har blivit smittad. 40 graders feber, nej tack.

Tips tankar och annat kul

» Creed – Vi såg den i veckan och kan verkligen rekommendera den. Jag har inte sett de andra Rocky-filmerna och jag har inget intresse av boxning men jag tyckte verkligen den var så bra. Finns på Netflix. 😍

» Jag är såå peppad på imorgon för då ska jag nämligen beställa ett NYTT KÖK till studion. Hurra!!! Alltså det som finns nu, jag tror aldrig jag har bloggat en bild från den vinkeln för det är så himla osnyggt, plus världens sämsta planering. Så ser så mycket fram emot att få bättre planlösning (VEM behöver två diskhoar bredvid varandra i en studio, vem bygger ens så!?), bättre förvaring men också tvättmaskin. Nyföddfotograferingar genererar ju en hel del tvätt, och det kommer bli så skönt att slippa frakta detta mellan studion och hemma. Kommer underlätta mitt arbete så mycket. :D

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Nyföddfotografering i Göteborg » Ines

Här är några favoriter från Ines nyföddfotografering. Det var så himla roligt att träffa henne och hennes familj, för jag fotograferade hennes syster Sara som föddes i början av 2017, och Ines i slutet av samma år. Hon och Sara är nämligen pseudotvillingar med bara 10 månader mellan sig! Så himla häftigt, tänk vad fint att ha ett syskon så nära i ålder under uppväxten. 😍

nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad bebisbilder babyfoto göteborgnyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad bebisbilder babyfoto göteborgnyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad bebisbilder babyfoto göteborgnyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad bebisbilder babyfoto göteborg

Familjen valde att rama in denna gulliga syskonbilden i en tunn aluminiumram. Perfekt för de som vill ha ett lite mer stilrent alternativ! Jag är så glad att fler och fler kunder väljer att hänga bilderna på väggen, det blir så personligt och unikt då jag gör alla tavlorna i min studio i Göteborg.

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Konstplattor

Jag tänkte visa er ännu en av mina produkter, nämligen konstplattor! På konstplattorna så lamineras bilderna och monteras träplattor med vita kantlister. Konsplattorna kommer i olika modeller om 3 eller 4 bilder. Perfekt för er som inte kan välja ut en favoritbild eller vill ha lite mer modern look. 😊

fotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborgfotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborgfotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborg

Passar perfekt både med bilder från bebis-, gravid- eller nyföddfotografering! 

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

2018 – Vecka 6

Helt sjukt att ännu en vecka har gått! Men det vill jag ju skriva varje vecka. ;) Vi tittar på vad den har innehållit… 

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Denna veckan har det varit galet med fotograferingar. Här är en behind the scenes bild från en av gravidfotograferingarna. Jag blev såå nöjd med bilderna. Ni kan  se en tjuvkik från fotograferingen här.  Och det var allt som fastnade i mobilen denna veckan.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag och min fotografkompis Erikka åkte på ett event som en av mina leverantörer arrangerade i Borås. De presenterade en del vårnyheter och så var det även intressanta föreläsningar. Här är Malin från Memories By Julia som berättade om sitt företag. Så roligt och inspirerande att höra hur andra gör!

Jag blev så glad för flera kom fram och hade lyssnat på Fotopodden. Man får ju inget ansikte på folk när man sitter och gör saker på sin egen kammare. Så kul att ni sa hej. 😍

Tankar, tips och annat kul

» Är så glad för att en av mina barndomsvänner har flyttat tillbaka till Göteborg. Förutom några få så bor nästan alla våra vänner i stan och det är så mysigt att ha så nära. :D

» Ni som inte redan hört En underbar podd borde göra det. Jag har läst UnderbaraClaras blogg jättelänge men tycker verkligen podden ger en ytterligare dimension. Älskar hur ärligt Clara och Erika pratar om saker, och Claras genuina gapskratt. De producerar ju podcasten mer som ett radioprogram, och pysslar ofta med något mysigt, bakar eller är ute och går i snön samtidigt under programmet. Min bästa podcast för tillfället.

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

2018 – Vecka 5

Denna veckan har jag… 

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Fått hem massor med fin rekvisita. Kul att kunna variera bilderna lite och hur söt är inte den här lådan. 😍

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Har även fått hem de här små söta mini-gosedjuren. Älskar att fotografera med sådana så fyllde på förrådet.

fotografmariaekblad nyföddfotografering i göteborg

I veckan har jag haft nyföddfotograferingar och fotat fina Sofie med gravidmagen. En bebis kom ända från Linköping och fotograferades hos mig, så roligt! Ni kan se ett smakprov från gravidfotograferingen på min facebooksida, Fotograf Maria Ekblad.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Nu i helgen har jag även haft bullbak så nu har vi hela frysen full. 😍

Tips, tankar och annat kul

» Jag är så himla glad för alla bokningar som kommer för våren och alla kunder hittills i år. Känns som att de flesta är ute i så god tid och bokar och det är så kul, för jag hatar säga nej när almanackan är full. :)

» HUR BRA är inte Bron!? Jag hade sett alla säsonger men min pojkvän har inte gjort det, så vi började från början och är ikapp på säsong 4 nu. Vill bara stanna inne, äta bullar och streck-kolla haha.

Så blev jag nyföddfotograf i Göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har ju gjort ett blogginlägg om det här för länge sedan, men nu när det har gått ett tag så har jag mer att fylla på om. Så här är en video om hela min fotohistoria – från att jag började fotografera när jag var liten till att jag blev professionell gravid- och nyföddfotograf.  Hoppas ni tycker om den!

Prenumerera gärna på min youtubekanal för att se fler videos och behind the scenes. ☺️

Menu