Fotokurs för mammor med kameror

Åh jag har sett så mycket fram emot att släppa denna nyhet! Den 4 februari 2018 kommer jag att hålla en fotokurs för mammor med kameror i min studio i Göteborg. För er som är fotointresserade, men inte riktigt har haft tid att lära er kameran men ändå vill ta finare vardagsbilder på era bebisar så är detta en perfekt kurs för er!

Vi ses i min studio och först ingår det ett teoripass där vi går igenom grunderna i fotografering, vanliga nybörjarmissar och mina tips och tankar. Sedan har vi en stor fika och efter det fotografering. Du fotograferar din egna bebis och får sedan välja ut din favoritbild som jag kommer att redigera lätt och rama in till dig. Under fotograferingen använder vi all min rekvisita som passar bebisar. Läs mer och boka här!

 

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gravidfotografering i Göteborg » Ellen

Nu är det ju 2 december visserligen men jag har fortfarande bilder från i somras att visa er. Här är tre favoriter från Ellens gravidfotografering. Vi fick superfint ljus och jag tycker verkligen jättemycket om alla bilder. Ellen tycker om rönnbär och därför blev det så fint att vi hittade en rönn med massor med bär på min bästa plats för gravidfotogafering i Göteborg.

Gravidfotografering i GöteborgGravidfotografering i GöteborgGravidfotografering i Göteborg

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Nyföddfotografering i Göteborg » Tvillingar

Äntligen kan jag visa er bilderna från denna fina nyföddfotograferingen med tvillingar. Jag träffade Ava, Nila och Tara och deras föräldrar för Tara och Nilas nyföddfotografering för några veckor sedan. Det är verkligen speciellt att fotografera tvillingar. Det krävs mycket koncentration för att fotografera en bebis, då det är mycket småsaker att hålla i huvudet för att skapa den perfekta nyföddbilden. Med tvillingar är det dubbelt upp med små händer och fötter och ansikten som ska ha bra vinklar och ljus. Men alla tjejerna var så lätt att fotografera och vi hann med både syskonbilder, enskilda bilder, bilder tillsammans och familjebilder. Ava var så himla gullig och hjälpsam under fotograferingen. Hon var så stolt över att ha blivit storasyster. Mitt hjärta smälte verkligen.

Fotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i Göteborgnyföddfotogafering i göteborg fotograf maria ekblad tvillingar

Förutom digitala bilder så beställde familjen en inramning av deras (och min!) favoritbild. Det blev så fint med silverramen till denna bilden tycker jag. Tavlan är handgjord av mig i min ramverkstad i studion i Göteborg och kommer vara så värdefull för tjejerna när de är vuxna och kanske får egna barn. :)

Nyföddfotografering i Göteborg » Emma

Jag träffade Emma, Estrid och deras fina föräldrar i studion för Emmas nyföddfotografering för några veckor sedan. Emma var supergo och sov igenom nästan hela fotogaferingen. Vi hann med både bilder i rekvisista, på bean bag, syskonbilder och familjebilder. Även om jag tycker så mycket om enskilda bilder på nyfödda så tycker jag nästan ännu mer om bilderna på familjen tillsammans. Jag tror Emma och Estrid kommer älska att kunna se tillbaka på när Emma kom när de är gamla. <3

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Första snön

Nu borde jag egentligen ha gått och lagt mig för länge sedan men jag kan ibland fastna uppe på söndagar, och bara njuta lite av helgen som har varit och inte vilja att känslan tar slut. Det känns som det var längesedan jag bara bloggade lite planlöst också. :)

Jag har gjort en del förändringar i företaget, vilket känns väldigt bra. Bland annat så har jag skaffat en jobbtelefon (maila mig om ni vill ha mitt nummer!), planerat för våren och lagt tydligare arbetstider för mig själv nu när jag har mer tid på vardagarna för detta då jag har gått ner i tjänst på mitt andra jobb. Jag har också börjat jobba igen efter varit sjuk och det är så härligt när man kommer tillbaka full av inspiration och energi, istället för att vara halvglåmig på soffan där hemma.

Idag föll även första snön i Göteborg, och jag hade en gravidfotografering och det blev så fint. Ni som hängt med ett tag vet ju vilken nörd jag är när det kommer till vädret och foto, och ni kan ju gissa hur pirrig jag blev inombords när solen också kom fram!? 😍 Ni kan se en tjuvkik på min facebooksida. Jag är verkligen så färdig med novemberregn (vem är inte det haha) och ser så mycket fram emot riktig vinter.  Jag älskar alla årstider men då får det vara på riktigt, inte bara grått regn. Här firar vi med några av mina favoritbilder med snö som jag har fotograferat tidigare. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf i GöteborgNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf Fotograf Maria Ekblad GöteborgFör ett år sedan var jag också trött på novemberrusket, planerade min podcast som jag släppte i januari och bloggade Isabelles fina gravidfotografering. :)

Gravidfotografering i Göteborg » Anna

Anna och jag träffades vid havet för några veckor sedan för en gravidfotografering i solnedgången. Solen försvann snabbt bakom moln och horisonten, och istället fick vi en rosa solnedgång. Anna var så himla lätt framför kameran och vi hade en jätterolig fotografering. Det är inte alltid lätt att fotografera när solljuset försvinner, men jag är verkligen så nöjd med bilderna och Anna var så flexibel med att posera på olika ställen. Anna har på sig en av mina nya gravidklänningar, och jag tycker den är så himla fin. Älskar tyllen nedtill och halternecktoppen. Och även om jag ibland kan bli avundsjuk på fotografer som har långa härliga stränder att fotografera på, så tycker jag ändå klipporna vid Göteborgs kust är så fina.
Fotograf maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg

Ni hittar mitt galleri med gravidklänningar här! Jag har över 30 olika kombinationer med klänningar, tyllkjolar och topar i storlekarna XS-XXL som går att låna vid gravidfotografering.

Menu