Nyföddfotografering med tvillingar

Hej från studion! Här står jag med en ljuvlig liten kund och har precis avslutat en nyföddfotografering med tvillingar. Det är alltid en liten extra utmaning med två bebisar – två viljor, två uppsättningar med händer och fötter men det blev så bra. 🥰

Jag har jobbat lite extra helg nu i mars för jag är ju föräldraledig på deltid men har fått så mycket bokningar så jag har inte fått ihop det. Men i april kommer jag gå upp i tid och i juni blir det heltid så då är det tillbaka till 1 söndag i månaden.

Jag är så glad att så många nya och gamla kunder kommer och fotas här i nya studion. Nu ska jag hem och duscha (behövs efter nyföddfoto i värmefläktarna 😂) och så ska vi äta gott ikväll och se Robinson. Mitt bästa guilty pleasure. 😅 Tittar du?

nyföddfotograf alingsås

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Nyföddfotografering Alingsås » Vilka syskonbilder

En av alla underbara nyfödda jag har träffat det senaste i studion är Harun. Han kom dit med sin mamma, pappa och storebror och vi hade en jättefin fotografering. Det är alltid lite olika hur det blir med syskonbilder när småsyskonet är 2-3. Alltså det blir alltid fina bilder men ibland får de vuxna anstränga sig lite mer i studion om man säger så. 😅 Men Emir var verkligen en stjärna, och det blev så många fina syskonbilder att välja mellan till föräldrarna.

De berättade att de hade sett mig på YouTube för något år sedan för pappan var kameraintresserad och passade på att göra en nyföddfotografering nu med deras andra barn. Så himla kul! Här är några av bilderna från fotograferingen.

bebisfoto alingsås vårgårda Boråsnyföddfotografering nyföddfoto fotograf Maria Ekblad

nyföddfotografering alingsås syskonbilder syskonfotonyföddfotografering vårgårda göteborg Alingsås nyföddfotografering alingsås syskonbilder syskonfoto

Har du en bebis på gång? Vår och sommar bokas nu, så hör av dig med din bokning! 🥰

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gravidfotografering Alingsås » Annah

Här är en av alla underbara gravidfotograferingar jag har haft det senaste. Annah kom från Göteborg och fotograferade gravidbilder i min studio i Alingsås, vilket är kul tycker jag. Det är faktiskt väldigt många som åker till mig, det senaste har jag haft besök från Vårgårda, Ale, Borås, Trollhättan och Göteborg. Superkul!

Jag och Annah hade en riktigt rolig och kreativ gravidfotografering. Hon sa att hon ville gärna ha rörelse i bilden, så vi körde med dels mina gravidklänningar från studion men också en hel del tyg. Hennes man fick vara lite fotoassistent och slänga tygen i luften, och det blev ju verkligen toppen. 😀 Jag hade själv svårt att välja ut favoriter från fotograferingen för det fanns så många, men här är några av de jag personligen tyckte bäst om.

gravidfotografering Alingsås Vårgårda studio fotograf maria ekblad gravidfotografering Alingsås Vårgårda studio fotograf maria ekblad gravidfotografering Alingsås Vårgårda studio fotograf maria ekblad gravidfotografering Alingsås Vårgårda studio fotograf maria ekblad

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Mars rusar förbi

Hej kompisar! Gud jag kan inte fatta att det är mitten av mars redan, var tar tiden vägen!? Det var ju nyår nyss. Hursomhelst, en av anledningarna att det känns som att tiden går fort för mig är att jag har fått väldigt mycket att göra. Vilket är fantastiskt!

Jag är ju föräldraledig på deltid och jobbar inte så många dagar i veckan, men mars har bokats på bra i studion så just nu är det full fart varenda sekund då jag jobbar. Nyfödda, halvårsbebisar, ettåringar med och utan tårta och såklart mina gravida också. Jag älskar blandningen och tycker det är så kul. Så därför har det varit lite tyst här inne men jag planerar hinna blogga mer snart igen.

Här är en superfin tavla jag gjorde klart från Micas ettårsfotografering för ett tag sedan, visst blev det fint med guldig ram? Storebror har en liknande hemma, och såklart matchar vi det. 🥰

Funderar du på fotografering i vår eller sommar? Skicka en förfrågan så hittar vi en tid till dig!

barnfotografering alingsås

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Februari genom bilder

Februari genom snapshots, nu kör vi!

studio fotograf Maria Ekblad

Jag började ju månaden med en uppgradering i studion. Det är sista pusselbiten jag behövde efter flytten och det blev såå bra! Här på YouTube kan du se vad jag hittade på. 

barnfotograf alingsås

En annan dag i studion var jag pepp. Solen sken och jag hade roliga fotograferingar. Precis som det ska vara.

gravidfotografering Alingsås

Bland annat fina Laís som jag bloggade resultatet från nyligen. 

inramade tavlor fotograf alingsås

Tavlor skapades. Här ligger hälften ute och skulle sedan monteras i ramar. Så mycket fint från olika fotograferingar. Det stora kollaget skulle också monteras på bak-platta så den blev ännu smoothare sedan.

Och sedan har vi varit helt fast i The Last Of Us. Alltså jag brukar sällan tycka serier som är baserade på spel är så bra men wow. Verkligen både fin, sorglig och spännande. Se den!

Gravidfotografering Alingsås Vårgårda » Laís gravidbilder

Här kommer bilderna från Laís gravidfotografering i studion, och det är precis så en gravidfotografering kan se ut hos mig. Laís sa att hon ville gärna låna en av mina gravidklänningar men ville också ha enkla och tidlösa bilder. Så vi körde ljusa och mörka bilder, siluett och motljus och allt jag brukar göra men fokuserade på vackra tidlösa bilder. Laís hade också med en vit skjorta vilket jag tycker blir väldigt snyggt tillsammans med gravidmagen och vi fotade också med tyger! Ett perfekt urval om du frågar mig. 🥰

gravidfotografering Alingsås Vårgårda gravidklänningar studio fotograf maria ekbladgravidfotografering Alingsås Vårgårda gravidklänningar studio fotograf maria ekbladgravidfotografering Alingsås Vårgårda gravidklänningar studio fotograf maria ekbladgravidfotografering Alingsås Vårgårda gravidklänningar studio fotograf maria ekbladgravidfotografering Alingsås Vårgårda gravidklänningar studio fotograf maria ekblad

Läs om och boka din fotografering

Menu