Mina första nyföddbilder

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Igår lade jag ut en video där jag tittade på mina första nyföddbilder från någonsin. Jag började med nyföddfotografering 2015, och har utvecklats så mycket sedan dess och har fotograferat över 150 nyfödda bebisar!  Jag är så himla glad och tacksam för de här bilderna, för de var verkligen början på något nytt för mig! Tumma gärna upp videon om du tyckte om den. 😍

</div

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gravidfotografering i Göteborg » Tübay

Här ser ni bilderna från fina Tübay och Kardirs gravidfotografering. Vi träffades för några månader sedan för att fota magen och nu i veckan fick jag också träffa deras lilla bebis. Vid gravidfotograferingen var det mulet men det var ändå. uppehåll så vi fotograferade ändå, för det är ju alltid fint vid havet. 😍 Min beiga gravidklänning är verkligen en av mina mest populära, jag har även den i rosa och grönt och den passar verkligen alla!

gravidfotografering i göteborggravidfotografering i göteborg

gravidfotografering i göteborg

Och förresten, om ni funderar på att boka gravidfotografering så är februari helt fullbokad, och tiderna för mars och april bokas upp nu! Så skicka in er förfrågan så tittar vi på en tid. 😍

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sol i Göteborg idag

Hej på er! Idag var det en solig dag och jag blev SÅ glad för det. Denna regniga göteborgsvinter har verkligen varit så grå, så när det kommer fram lite solstrålar blir jag verkligen lycklig. Den enda nackdelen var att jag såg hur dammigt det var i studion haha!

Idag har jag haft en nyföddfotografering, redigerat bilder och haft tre bildvisningar. Jag passade på att åka och kolla på en ny fotoplats när jag hade en timma över och fångade lite solljus. Jag hade gärna spelat in en video också, men det blåste alldeles för mycket för att kunna få något bra ljud.

Nu har jag krupit ner i soffan och äter pizza och kollar på Designated survivor på Netflix. David är iväg ikväll så jag får passa på att äta pizza från pizzerian nära oss, för han tycker inte om den.

fotograf maria ekblad gravidfotografering goteborg

 

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Frågor och svar – Att skaffa studio som fotograf

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg
Igår var det måndag och en ny video kom ut på min youtubekanal. 😍 Jag jobbar i studion och gör tavlor samtidigt som jag svarar på frågor om att ha och skaffa en studio. Perfekt för dig som är sugen på en studio eller letar lokal, eller bara vill hänga med mig när jag jobbar en stund. Glöm inte att prenumerera och tumma upp videon inne på youtube, det betyder mycket för mig!

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

20 saker i min kameraväska

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg i min kameraväskafotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg i min kameraväska

För ett år sedan gjorde jag en video om 20 saker i min studio, och här kommer nu 20 saker i min kameraväska! Jag visar er min mest använda kameraturustning i mitt jobb som fotograf, men även smarta laddare, småsaker och saker jag inte kan vara utan!

Tumma gärna upp videon om ni tyckte om den och glöm inte att prenumerera på min kanal. 😍

Nyföddfotografering i Göteborg » Lily-Rose

Här har ni fina Lily-Rose som jag fotograferade för några veckor sedan. Det var så roligt, för jag och hennes mamma Parastoo har pluggat ihop ett tag på universitet (och till och med gjort ett grupparbete ihop om jag inte minns fel). Jag var inte helt säker på om det var dem för vi hade inte setts på flera år men när vi sågs i studion kunde vi pussla ihop bitarna och de var så roligt att ses igen.

Lily-Rose var så mysig att fotografera. Som ni ser fick vi både bilder där hon sov och även vakna bilder under nyföddfotograferingen. Även om jag älskar sovande bilder så märker jag alltid att vakna bilder slår an i föräldrarna, för alla väljer alltid ut någon med öppna ögon också. Bebisarna gör ju så gulliga miner.

Parastoos mamma var med på fotograferingen och valde ut hinken på bilden nedan som rekvisita! Visst blev det fint. 😍

nyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

nyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

nyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Gå med i min maillista!

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Maillista för kunderMaillista för fotografer

Andra har också läst

Menu