Nyföddfotografering i Göteborg » Elias

Här kommer ett gäng med favoritbilder från Elias gosiga nyföddfotografering. Vi sågs i min studio för några veckor sedan i min studio i Högsbo i Göteborg och jag är så nöjd med bilderna. Jag tycker det är så roligt att fler och fler föräldrar börjar efterfråga posering i olika props, för jag älskar variationen med det och bilderna på min bean bag (de med en filt som är som en bakgrund). Flera digitala bilder och en superfin inramad tavla med en tjock vit träram. :)

Nyföddfotografering i GöteborgNyföddfotografering i Göteborg

Nyföddfotografering i GöteborgNyföddfotografering i Göteborg

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

2018 – Vecka 20

Vilket pangväder det har varit de senaste dagarna! Vi kikar på vad jag har haft för mig. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag började veckan med några underbara fotograferingar, bland annat den här fina gravidfotograferingen med Ladan. Smygkik finns på min facebooksida. 😀 Jag står ju verkligen så konstigt på den här bilden haha, men det är ju så det ser ut. Och tycker den är så härlig för det såg så annorlunda ut jämfört med behind the scenes från början av året.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har lyssnat massor på ljudbok. Håller på med en deckare i Köpenhamn nu, här påväg hem från en kompis i sommarkvällen. Jag vill knappt sluta lyssna.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har också ätit jordgubbar och hängt på balkongen! Vår balkong är verkligen så pytteliten, men jag är glad att vi har den för det funkar fint för att sitta på under kvällarna och lagom för en person (jag) att sola på under dagen haha.

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

2018 – Vecka 19

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgDenna veckan har jag fixat ännu mer i studion. Här har jag äntligen fått upp väggfästen till mina bakgrunder så nu sitter de säkert på väggen istället för på den störiga anordningen jag hade innan. Köket är nästan helt klart men jag har någon tanke om att jag vill göra en vlogg med hela studion när allt är tipptopp och jag ska måla en vägg och fixa lite mer innan det händer. Så glad för detta iallafall, det förbättrar min arbetsplats jättemycket.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Sedan har leveransen från Sagas ljuvliga nyföddfotografering blivit färdig och levererats. Digitala bilder och detta fina kollaget blev det. Så himla fint och kommer passa så bra med tavlan från gravidfotograferingen. 😍

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Men störst av allt denna veckan (i år!!!), är att min bästa vän gifte sig igår. 😭😍 Älskade fina A & D. De och vi har planerat så länge, och äntligen var det dags.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag var både tärna och fotograf och var med från fredag eftermiddag tills lokalen stängde vid 02 inatt. Det var det finaste bröllopet jag någonsin varit med på, så otroligt känslosamt, roligt och härligt. Jag blir tårögd bara jag tänker på det. Jag fotograferar ju inte bröllop längre vanligtvis, men detta var ett undantag. Idag är vi hemma och bara landar och smälter alla intryck, känns som det kommer ta ett tag. 😍

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Egenföretagandet och så

Nu har jag snart arbetat som forograf i 4 år. Jag började ju med bröllop och sedan gick det över i gravid- och nyföddfotografering. Precis som många andra så började jag med detta för det var ett sätt att arbeta med min stora passion. Men ju längre tiden går desto mer tycker jag det är spännande med de andra delarna i företagandet.

Okej, bokföringen kanske inte är det bästa jag vet, men siffrorna börjar bli roligare och roligare. Det är så otroligt spännande att se företaget växa, att följa upp hur saker går och fundera över nästa steg. I början var det ju bara att hugga i och sätta igång men nu har jag noga uträknade kostnader, arbetstider och planerar framåt hela tiden. Och jag tycker det är så roligt för det går ju att göra vad man vill. Förra året hade jag min podcast Fotopodden, jag har en fotokurs för föräldralediga och just nu brinner jag verkligen för mina fotograferingar och fokuserar på dem. Jag tror min vanligaste tanke är hur jag ska fortsätta balansera företaget och mitt socionomjobb på bästa sätt (eller köra heltid någon gång). Det ska bli så spännande att se vart det här leder och var jag är om 1, 5 och 10 år.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i göteborg

Så himla roligt att ni gör det möjligt för mig att göra det här och hänger med på resan. Jag är så tacksam för det här är verkligen världens bästa jobb.

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

2018 – Vecka 18

Dags att sammanfatta ännu en vecka med lite snapshots. 2017 höll jag bara ut till vecka 16 så jag har redan varit bättre än sist men planen är att ha gjort 52 veckosammanfattningar i slutet av året. 

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag började veckan med att ta tag i något som jag skjutit på hur länge som helst – att klippa mig! För mig går det alltid lång tid mellan eftersom jag är så allergisk, men också för att jag tycker mitt hår ser okej ut väldigt länge tills jag inser hur slitet det är och bara vill bli av med långa bitar. För övrigt finns det inget ställe i världens om jag känner mig så dålig som hos tandläkaren och hos frisören. Så mycket shaming som pågår där!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Våren är verkligen här. Blir så glad av alla ljusa kvällar. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Förutom att greja klart i studion så har jag hängt i solen med kompis. Jag glömde helt bort att solen tar, så har bränt mig massor i halva ansiktet nu haha.

Tips, tankar och annat kul

» Här ska ni få ett riktigt husmorsknep. Nu när jag har tagit fram alla mina vårskor har jag även gått loss med fläckborttagningssvamp! Det är en helt vanlig städsvamp som man kan köpa på Ica, och man blöter ner den och suddar sedan med den på ytan man vill ha rent. Det fungerar inte jättebra på tyg men alla mina skor som har sett lite halvsmutsiga och tråkiga ut är nu supervita där det är gummi. :)

Gravidfotografering i Göteborg » Sara

Här är en bild från fina Saras gravidfotografering i solnedgången. Vi åkte ut till en av mina favoritplatser vid havet i Göteborg och fotograferade för några veckor sedan. Detta är en av mina favoritbilder, och de kommer på bildvisning senare i eftermiddag och ska kika på resten. Det ska bli så roligt att visa dem.

Klänningen är en av mina nyaste gravidklänningar. Jag har den även i ljusblått. Den är superstrechig och passar alla blivande mammor. :)

Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg

Menu