Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag jobbar på som attan i studion och är nöjd för har hunnit riktigt mycket idag. Förutom fotografering, bidlvisning och inramning av fina tavlor till kunder så har jag också fått upp en youtubevideo. Den är till för er som har en systemkamera som ni inte riktigt blivit sams med, och inte riktigt vet vad alla knappar och funktioner finns och går att ställa in. Jag går igenom hur du ändrar bländare, slutartid, iso och mer! 🤩

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ett hej mitt i allt

Hej! Jag ville kika in och lämna ett livstecken. Jag har inte uppdaterat här på länge men det beror på att det är leveransbonanza christmas edition i studion nu. 😅 Jag har väldigt mycket tavlor att göra och väldigt mycket att redigera och jobbar på som en tok så att alla ska hinna få sina leveranser i god tid innan jul. Jag gör ju det jobbet jag vanligtvis hade gjort i januari (och lite februari) på 2-3 veckor nu. Samtidigt är det roligt, för jag vet att det kommer ligga så himla mycket fint under granen runt om i Göteborgstrakterna i år. Och jag älskar ju göra fina tavlor till mina kunder. Men, det finns inte jättemycket tid över till annat. Jag har inte kunnat blogga så mycket leveranser heller, för mycket är ju hemliga julklappar haha. I januari får ni se en boom med inlägg istället.

Annars så är allt bra med mig. December är ju en ganska fullknökad månad även privat. Imorgon ska vi ut och hugga julgran vår skog vid torpet min farmor växte upp i. Här är en bild för något år sedan, då det var väldigt snöigt och drömmigt. Jag högg granen själv. 😀 Men imorgon blir det nog ösregn och 7 grader. Men sällskapet kommer ändå vara härligt, så vi får klä oss så bra det går. Tänker jag ska ta mina skor jag hade när vi var och fotograferade på island haha.

I övrigt så är det mycket julfix, jag planerar fira min födelsedag på lite olika sätt och har jättemycket inspiration till youtube. Jag har märkt att det är absolut flest som kollar på mina tutorials och fototips, så jag kommer göra ännu fler sådana videos under 2020. Jag kommer fortsätta med vloggar också, för jag tycker det är så roligt, men blanda in dem tillsammans med det andra.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Vi hörs snart igen! Och till alla kunder som väntar leverans, håll utkik i era mailinkorgar, för så fort det är färdigt för upphämtning så hör jag av mig. :)

Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Så tar du bättre bilder – Fototips

så tar du bättre bilder porträtt utomhus fototips motljus

Måndag och ny video ute! I denna video går jag igenom fototips för att fotografera finare porträtt utomhus. Det är ganska mycket saker man kan tänka på för att få sina bilder finare som är ganska enkla, men ger stor effekt i bilden. Klicka på play nedan och glöm inte att prenumerera!
Inga kommentarer
Lämna en kommentar:

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gravidfotografering Göteborg » Helena

gravidfotografering utomhus gravidbildergravidfotografering utomhus gravidbilderHär kommer två favoriter från en gravidfotografering jag har gjort i höstas. Vi bokade om flera gånger på grund av regn och rusk, och tillslut fick vi en superfin solnedgång. Det vi dock inte kunde förutse var att det blåste väldigt mycket under fotograferingen och det märkte vi först när vi kom till fotoplatsen. Så jag är så imponerad över Helena och Mikael, för det är var nog inte lätt att se så avslappnade ut i vinden, men slutresultatet blev ju otroligt bra. Den nedersta bilden valde de ut och matchade med en superfin ram. 💘

Ny video » Vlogg och redigering

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Måndag och ny video ute! Ni får hänga med mig under en arbetsdag, då jag redigerar bilder och jobbar i studion med tavlor. En ganska typisk ”mellandag” för mig, men mysig ändå. Glöm inte att prenumerera på kanalen.

I videon så nämner jag ju att jag ska göra en ny video med konstruktiv kritik på mina följares bilder, så om ni vill vara med kan ni maila mig på prenumerant@mariaekblad.se med era bilder. Skicka gärna högupplöst, och er Instagram om ni vill ha med det också! 😍

Gå med i min maillista!

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Maillista för kunderMaillista för fotografer

Andra har också läst

Menu