Maria Ekblad – Fotograf i Göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag älskar fotografier för jag älskar mina nära och kära så mycket.

Mina föräldrar, min släkt och mina vänner har alltid varit en stor del av mitt liv. Resor till mormor och morfar, stora släktmiddagar, att umgås på stranden med grannarna. Och genom livet har jag ju träffat fler personer som har kommit att betyda så mycket för mig. Och, jag antar att du är inne här och läser för du också har någon nära dig som du tycker otroligt mycket om. Och det är då bilderna blir så otroligt viktiga.

Foton är inte bara bilder för mig, utan det är nyckeln till hela min person. På bilderna finns jag och mormor när jag var alldeles nyfödd. Det finns bilder på mig och mamma som min pappa har tagit under hela min uppväxt. Jag kan se hur lik min pappa jag var när jag var liten (och fortfarande är). Det finns foton på mig och min bästa vän när vi var små. Kort som de vuxna har tagit på mig och mina kusiner när vi leker, utan att vi ens har märkt det. Dessa bilder blir bara mer och mer viktiga, ju längre tiden går. För stunderna kommer aldrig tillbaka igen, men väcker minnen och känslor till liv när jag bläddrar igenom dem. Vissa ögonblick visste jag inte ens pågick för jag var för liten, men kan ändå se har hänt. Andra stunder glömmer jag aldrig, och bilden blir en viktig del i det härliga minnet. Vissa personer finns inte längre med oss, och de saknar jag väldigt mycket men bilderna gör att jag kan gå tillbaka till dem när jag vill det.  Och en dag kommer jag och du som läser det här inte heller finnas kvar, men då finns relationerna och kärleken till våra familjer ändå där, fångat för alltid på bild. 

Så därför är foton så viktigt för mig

och det vill jag också ge till dig och din familj.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Mer om mig

Jag har så länge jag kan minnas varit kreativ och nördig på olika sätt och gärna haft något pysselprojekt på gång. Jag har pluggat japanska, har tusentals dagbokssidor fyllda med teckningar och texter och spelat teater under hela min tonårstid. När jag var liten drömde jag om att bli så bra på att sy att jag kunde göra alla mina kläder själv, och senare haft planer på att teckna min egna mangaserie. Jag är uppvuxen i skogen utanför Göteborg, och bor i stan tillsammans med min pojkvän David. Vi firar 12 år i sommar, och har två små odjur till katter, Casper och Lyra. I april nästa år får vi också en egen liten bebis om allt går bra, vilket vi är otroligt glada för.

gravidfotograf gravidfotografering gravidklänning göteborg fotograf Maria Ekblad

Jag har dålig humor ibland (jag bor ju ändå i Göteborg), jag tycker om att träffa nya människor och jag får ofta höra av mina kunder att det är lätt att känna sig trygg med mig. Jag blir engagerad och pratar mycket när jag fotograferar gravidbilder och är lugn och koncentrerad när jag ska få en liten bebis att bli bekväm och somna i min studio. Min familj och släkt har alltid varit viktig för mig, och därför älskar jag fotografera gravid- och nyföddbilder för jag tycker så mycket om att fånga de viktiga och starka banden på bild. Jag älskar att hjälpa er att minnas de speciella stunderna från er första tid tillsammans som med en ny liten familjemedlem.

 

Om ni vill ha en fotograf som

…kommer att göra allt för att ni ska ha en härlig stund under fotograferingen
…som är utbildad i nyföddfotografering för att kunna posera och fotografera säkert
…som älskar barn och tycker det är så roligt att träffa alla familjer
…har stor erfarenhet och har fotograferat över 200 nyfödda bebisar
…som kommer att prata mycket, skratta tillsammans med er och guida er genom fotograferingen oavsett om ni älskar att stå framför kameran eller är helt ovana

så har ni hittat rätt fotograf för er. Jag ser fram emot att höra från er!

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg

Fotograf Maria Ekblad 34 Nyföddfotograf i Göteborg

Följ mig på andra ställen

Min facebooksida

På Facebook lägger upp smygtittar från fotograferingar och annan information. Gilla sidan för att hänga med i de senaste uppdateringarna. ♡

Instagram

På instagram heter jag FotografMariaEkblad, följ mig gärna där och säg hej i kommentarerna. På min instagram story får ni se snaps från min vardag och se live behind the scenes-klipp från fotograferingarna.

Min youtubekanal

På min youtubekanal finns det massor med fototips, behind the scenes, vloggar och videos om kamerautrustning! Perfekt för dig som vill se mer av mitt arbete eller är fotointresserad själv. Gå in och prenumerera för att inte missa några videos!

 

 

Visste ni att jag också har en maillista?

Min maillista för mina kunder innehåller hjälpsamma guider om hur ni kan använda era bilder, roliga fototips för nybörjare och berättar om fina platser att besöka i Göteborg.

Min maillista för fotografer riktar sig till er som är egenföretagare och vill ha mina personliga tankar kring detta, redigeringstips och råd kring nyföddfotografering.

Jag spammar inte, utan kommer att hantera er mail varsamt!

    Ditt för- och efternamn:

    Din epost:

    Maillista för kunderMaillista för fotografer

    Menu