Barnfotografering & familjefotografering i Göteborg

Hur många bilder har ni på er tillsammans där alla är med på bild? Familjen är ju det viktigaste vi har, och hos mig är ni välkomna på fotografering i studion för att fånga dessa minnen av er tillsammans!

familjebilder barnfoto familjefotografering studio ettarsfoto tvaarsfoto syskonbilder
Familjefotografering i min studio i Göteborg

Familjefotografering i studion

Fotograferingen sker i min studio i Högsbo, Göteborg. Jag har massor med rekvisita och fina kläder till fotograferingen som man kan låna till både vuxna och barn. Jag fotar alltid mot både ljus och mörk bakgrund för att skapa variation i era galleriet.

Välj bland olika sorters fotograferingar

Jag vet att bilderna tillsammans är de som kommer betyda allra mest om 5, 10 och 50 år. Därför vill jag verkligen uppmana er att fotograferas tillsammans med sina barn. Hos mig kan man välja att antingen boka en familjefotografering för hela familjen, eller en session med ”Mamma & jag”, det vill säga mamma och barnen. Under fotograferingen tar vi då bilder tillsammans med föräldrarna, och även enskilda porträtt på barnen. Alla åldrar är härliga att fotografera med barnen, men många brukar välja när barnen är cirka 4 månader, när barnet kan sitta själv utan stöd, eller fira någon speciell födelsedag. Vid ettårfotografering erbjuder jag även smash the cake i studion, som man kan läsa mer om här!

Fotografering i barnens takt

Jag tycker det är viktigt att fotograferingen sker efter barnens förutsättningar. Vi fotograferar cirka 45 minuter och busar och skrattar tillsammans i studion. Jag anpassar alltid fotograferingen efter åldern på barnen, och har olika rekvisita beroende på om man kan sitta själv, gå eller om det är stora barn som är med.

Din familj är konst!

För att bilderna inte ska bli bortglömda på ett usb-minne i en lådan erbjuder jag vackra tavlor från er fotografering. Jag gör alla i min ramverkstad i studion och erbjuder fina ramar i både aluminium och trä.

 

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från er fotografering. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om, och vad ni vill göra med dem. Ni har möjlighet att köpa digitala högupplösta filer, vackra inramade tavlor och fina fotoböcker för att bevara bilderna från det första året på ett hållbart och tidlöst sätt. Majoriteten av mina kunder väljer att skapa ett paket med högupplösta digitala bilder och inramade tavlor, för att få ut det största värdet av fotograferingen.

Familjefotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
Fotografering i min studio i Göteborg i cirka 60 minuter
Enskilda porträtt på era barn
Familjebilder och syskonbilder
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

950 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

fotografmariaekbladfamiljefotgorafering Göteborg

Boka er familjefotografering

Varmt välkomna med er förfrågan! Jag ser fram emot att höra från er!

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ålder på barnet

Ditt meddelande:

Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

I prefer information and price list in english:

Yes please!

Vill du vara med i min maillista för kunder?

Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
Ja, jag vill vara med på maillistan!

Menu