diary.

5 viktiga anledningar att göra en barnfotografering i studion

5 viktiga anledningar att göra en barnfotografering i studion

Har du ett barn på några månader eller ettåring hemma? Det är lätt att missa, men det finns flera viktiga anledningar att göra en barnfotografering. Här nedan kommer dem!

barnfotografering göteborg fotograf maria ekblad studio

Det blir helt andra bilder än de du fotar hemma

Det är verkligen stor skillnad att fotografera professionella bilder på ditt barn i studion jämfört med de bilderna du tar hemma med mobilen. Ljus, rekvisita och att låta någon annan fånga ditt barns uttryck på bild gör så mycket. 

Ditt barn kommer aldrig vara så liten igen

Vilken ålder ditt barn än är, så kommer du alltid se tillbaka på bilderna och tycka barnet är en liten plutt! Oavsett om det är sjumånadersfoton, ettårsbilder eller familjefotografering med större barn så kommer du att titta tillbaka på bilderna med nostalgi i hjärtat.

Det blir fina minnen till ditt barn

Det är också viktigt för ditt barns skull att ha fina minnen från barndomen. Det är så roligt att titta tillbaka på gamla bilder och man ändras ju och växer upp fort. Så har du inte tänkt boka barnfotografering förut, gör det för ditt barns skull.

branfotografering Göteborg fotograf Maria ekblad halvårsfoto ettårsfoto familjebilder

Du kan vara med på bild

En superviktig anledning är också att DU kan vara med på bild. Bilder på en själv som liten är viktigt, men bilder med ens föräldrar och syskon är ovärderligt. Och ärligt talat, hur många bilder har ni där hela familjen är samlad?

Det blir av

Och till sist, det blir av. Det är så lätt att tänka att man ska ta fina bilder och framkalla tavlor, men ibland krävs det att någon annan gör det åt en, för att vardagen snurrar på. Så låt mig hjälpa er!Du kan läsa mer om mina barnfotografering i studion och sätta upp dig på min maillista för när jag släpper nya tider på länken här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås