barnfotografering Alingsås smash the cake
   diary.

Barnfotografering Göteborg Alingsås » Klaras ettårsfotografering med smash the cake

barnfotografering Alingsås smash the cake

Barnfotografering Göteborg Alingsås » Klaras ettårsfotografering med smash the cake

Här kommer bilderna från en av mina senaste ettårsfotograferingar i studion, Klaras smash the cake-fotografering. Jag fotograferade även Klara som nyfödd och det var extra kul att de ville komma till mig igen, då familjen bor i Åmål och åker över två timmar för att komma till studion. En riktig ära med andra ord. Klara hade hunnit bli så stor och gullig, och var en liten solstråle under fotograferingen. Vi gjorde flera olika set ups med mörk och ljus bakgrund, träbakgrund och tårtbilderna. Sedan så gjorde jag även en svart bild med min hjärtformade skål och rosa rekvisita, för att matcha nyföddbilden vi tog när hon var bara några dagar.

Som tema på smash the cake-bilderna så valde hennes föräldrar vit tårta, och jag tycker det blev så fint tillsammans med blomstergirlanden. Klara kladdade på bra med tårtan (det är alltid så olika hur barn reagerar) så det var också superkul!

barnfotografering Alingsås barnfotografering Alingsås smash the cake barnfotografering Alingsås smash the cake barnfotografering Alingsås smash the cake barnfotografering Alingsås smash the cake

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås