diary.

Bebisfotografering i Göteborg » Lucas

Bebisfotografering i Göteborg » Lucas

Nu tänker jag att vi tittar på några favoriter från Lucas sexmånaderfotografering! Den här lilla godingen kom tillsammans med sin storebror Oliver till studion för några veckor sedan. Jag har gått i samma skola som deras mamma Vanessa, så det var så roligt att de kom till mig. Vi kände dock inte varandra då, men skämtade om på fotograferingen att vi får kolla i gamla skolkataloger (åhnej). 😅

Lucas var supergod och glad under hela fotograferingen. Han kunde som ni ser ligga på mage och hålla upp huvudet, men även sitta med lite stöd. Jag har flera olika rekvisita som gör att bebisar som inte är superstadiga kan få lite extra ryggstöd om det behövs. Perfekt vid sådana här stunder. Oliver var dock mindre imponerad av mig haha. Nästan alla barn tycker det är jätteroligt att fotograferas och brukar inte vilja åka hem, men Oliver sa efter en stund att ”det här var INTE roligt” haha. Ord och inga visor! Men vi hade redan fått fina bilder på dem tillsammans, så det funkade fint oavsett.

Vanessa och Emil valde att rama in en syskonbild, och den blev så himla fin tycker jag. Jag tycker de ser så härliga ut tillsammans, och det markerar Lucas ålder väldigt bra, eftersom bebisar ofta ligger mycket på mage sådär när de är ungefär ett halvår. Det är en av mina mest populära ramar, och som ni ser går det verkligen från bild till konstverk när man väljer den ramen. Jag tycker det blev så fint och det blir verkligen ett minne för livet!

sexmånaders fotografering bebisfoto sitter sessionsexmånaders fotografering bebisfoto sitter sessionsexmånaders fotografering bebisfoto sitter sessionsexmånaders fotografering bebisfoto sitter session

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås