NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Familjefotografering & Smash the cake Göteborg

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad smash the cake göteborg

När jag släppte Smash the cake som en ettårsfotografering man kan göra i studion så blev det verkligen populärt direkt! Några som bokade till deras dotters ettårsfotografering är mina fina återkommande kunder. Jag har fotograferat dem sedan deras äldsta son låg i magen, så det var så kul att göra ettårsbilder för lillasyster nu! Som ni ser körde vi på ett blått tema, för att matcha med tidigare bilder då det är gråblå och ljusblå klänningar och skjortor på alla tidigare fotograferingar. Vi valde också mina eukalyptusblad som bakgrund istället för ballonger, för att få lite mer inslag av natur i bilderna. Först tog vi ”vanliga” porträtt i studion, med enskilda bilder, syskonbilder, och familjebilder som alltid.

Och sedan var det dags för tårtkalaset! Det är alltid så roligt för alla att se hur barnen reagerar. Det är väldigt få som kastar sig över tårtan, utan många brukar peta lite försiktigt och tycker den är lite kall och kladdig. Men när de sedan förstå att de får kladda blir det ofta rejält kladdigt. Och som i det här fallet, så blir det roligare när man får greja loss med en liten sked också.

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad smash the cake göteborgfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad smash the cake göteborgfamiljefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekbladsmash the cake Göteborg Ettårsfoto fotograf Maria Ekblad ettåring

Tre av dessa bilder blev inramade tavlor till hemmet. Kan du gissa vilka?