NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Hur vill du minnas dina barn?

barnfotografering göteborg barnfotograf maria ekblad

De barn som växer upp nu är den mest fotograferade generationen någonsin, men det finns en stor sannolikhet att inga av de minnena finns kvar när de blir vuxna. Fler och fler väljer att fotografera själv med mobiltelefoner, vilket är toppen för att man kan fånga så många stunder i vardagen, men risken finns att det inte blir något mer än just bilder i en mobil. Och när den sen kraschar, försvinner eller inte uppdateras ordentligt så finns det inga bilder kvar.

Så när du funderar över bilder och din budget, så tycker jag verkligen du ska tänka ett varv extra. Hur vill du minnas dina barn? Vill du ha mer än mobilbilder att titta på? Är du duktig på att framkalla bilder och se till att de kommer ut ur mobilen? Har du koll på vilka ställen man kan köpa hållbara framkallningar, tavlor och album som inte bleks i solen och blir konstiga i färgerna på lång sikt.

För de bilder vi tar nu, de är ju dels för våra egna minnen men också för våra barns skull. Många av oss har fotoalbum med framkallningar med några av våra viktigaste bilder från barndomen, men om man inte som förälder väljer rätt, så kommer inte våra barn att ha det. För digitala bilder kräver ett visst arbete med back up och framkallning och om man inte gör det, så kan de lätt försvinna. Hur många tar fram gamla CD-skivor eller VHS-filmer idag för att titta på familjeminnen?

Så därför vill jag verkligen uppmana dig att boka en fotografering hos en riktig fotograf. Och inte bara välja digitala bilder, utan även tavlor och fotoböcker (som har syrafritt material och lång hållbarhet). För det är något som bara stiger i värde för dig och dina barn ju längre tiden går. Till skillnad från väldigt mycket annat man lägger pengar på idag. Du ångrar bara bilderna du inte tog. ❤️


nyföddfotografering alingsås inramad tavla

inramad tavla fotograf Alingsås

barnfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

barnfotografering Alingsås göteborg fotograf maria ekblad familjebilder