diary.

Sjumånadersfotografering i Göteborg » Mila

Sjumånadersfotografering i Göteborg » Mila

Jag träffade Mila och hennes föräldrar i studion för några veckor sedan för en bebisfotografering. Hon var sju månader vid fototillfället vilket är en perfekt fotoålder då bebisarna ofta är glada och gosiga, och inte riktigt har hunnit lära sig att gå. Det vill säga stor chans till mysiga skrattbilder utan att fotografen och föräldrarna springer sig svettiga under fotograferingen. ;) Vid bildvisningen valde hennes föräldrar att göra en inramad tavla som ett kollage, med 4 av deras favoritbilder. Ramen är 6 cm tjock i trä med vit färg och silverstänk. Passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet!

bebisfotografering ettårsfotografering göteborg fotograf maria ekbladbebisfotografering ettårsfotografering göteborg fotograf maria ekbladbebisbilder ettarsfotografering sjumånadersfotografering göteborg barnporträtt bebisbilder babybilder bebisbilder ettarsfotografering sjumånadersfotografering göteborg barnporträtt bebisbilder babybilder bebisbilder ettarsfotografering sjumånadersfotografering göteborg barnporträtt bebisbilder babybilder

Hur fin som helst. Och det bästa av allt? Den är helt unik och personlig. Inget massproducerat utan gjort med kärlek i studion.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås