smash the cake ettårsfoto goteborg fotograf maria ekblad
   diary.

Smygkik på dagens smash the cake-fotografering

smash the cake ettårsfoto goteborg fotograf maria ekblad

Smygkik på dagens smash the cake-fotografering

Glad fredag på er, kompisar! Idag har jag haft två underbara fotograferingar och jag fick lite behind the scenes skickade till mig av min kund som jag tänkte passa på att visa. Så kul när man får det! 😍

Idag var det dels gravidfotografering i studion men också ettårsfotografering med smash the cake. Och båda blev så bra! Jag har fotat den ena familjen sedan storebror låg i magen, och vi har haft blått tema på något sätt på alla fotograferingar, så därför pusslade vi in det nu. Man kan ju ha ballonger men om man vill gå åt ett annat håll med tårtbilderna så kan man ju ha girlander och hängare med blommor och blad istället, det är ju en smaksak. Jag föreslog att ha mina hängare med eukalyptusbland i bakgrunden den här gången för jag tänkte det skulle passa i tonerna till deras tidigare bilder och det blev så fint.

Som ni ser så var ettåringen en liten rymmare, och det kan vara så ibland. Om de har lärt sig gå så vill de bara gå haha. Så föräldrarna fick lyfta tillbaka henne många gånger. Hon tyckte tårtan var lite läskig att kladda med först, men när storebror sedan fick smaka lite också och visade att det inte var något att oroa sig för, och hon fick en sked blev det så mycket roligare. Innan kladderiet tog vi också familjebilder och syskonbilder, så jag har så mycket att gå igenom nu. Ser fram emot när jag kan visa er hela fotograferingen med redigerade bilder.

smash the cake ettårsfoto goteborg fotograf maria ekblad

smash the cake ettårsfoto goteborg fotograf maria ekbladsmash the cake ettårsfoto goteborg fotograf maria ekbladsmash the cake ettårsfoto goteborg fotograf maria ekblad

En smygtitt med kamerans baksida fotad. 😍 Ska bli så roligt att redigera detta!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås