Bebisfotografering i Göteborg

Gosiga bebiskinder, de första små stegen och bebisskratt. Under bebisens första år kan ni boka bebisfotografering för att komma ihåg alla härliga delar av den första tiden tillsammans som familj!bebisfotografering ettårsfotografering göteborg fotograf maria ekblad

Följ er lilla bebis utvecklig

Från gravidmage till ettåring

Jag tycker det är underbart att följa era familjers utveckling och tycker också det är så kul att skapa minnen från den första tiden tillsammans med er. Era bebisar växer så snabbt och utvecklas, och det första året går så otroligt fort. Som fortsättning på era gravid- och nyföddbilder kan ni även välja att fotografera bebisen efter några månader. Ni som inte har varit hos mig tidigare är också varmt välkomna för fina porträtt på er lilla bebis!

Fotografering i min studio i Göteborg

Fotograferingen sker i min studio i Högsbo, Göteborg som under nyföddfotograferingen. Jag har massor med rekvisita och fina små kläder till fotograferingen som man kan låna. Om ni har varit hos mig tidigare är det är superfint att matcha färgerna med de från gravid- och nyföddfotograferingen.

Man kan även välja att göra fotograferingen utomhus om vädret tillåter. Jag vet fina fotoplatser i Göteborg i närheten av min studio.

Fotograf Maria Ekblad ettarsfotografering Göteborg

Tid för fotografering

Det är väldigt härligt att fotografera barn mellan 5-9 månader då de kan sitta stadigt men inte ännu har börjat gå, det är en tid med mycket leenden och chans till supergulliga bilder. Man kan också välja att fira ettårsdagen med en fotografering. Ni väljer själv vilken tid under första året ni vill fotografera, varje fas har sin charm. Under fotograferingen kan vi även fotografera syskon- och familjebilder på er tillsammans.

Fotografering i bebisens takt

Jag tycker det är viktigt att fotograferingen sker efter bebisens förutsättningar. Vi fotograferar cirka 45 minuter och busar och skrattar tillsammans i studion. Det brukar bli mycket bus och sång tillsammans med föräldrarna.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från bebisfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om, och vad ni vill göra med dem. Ni har möjlighet att köpa digitala högupplösta filer, vackra inramade tavlor och fina fotoböcker för att bevara bilderna från det första året på ett hållbart och tidlöst sätt. Majoriteten av mina kunder väljer att skapa ett paket med högupplösta digitala bilder och inramade tavlor, för att få ut det största värdet av fotograferingen.

Bebisfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

Välkomstbroschyr med information om fotograferingen
Fotografering i min studio i Göteborg i cirka 45 minuter
Enskilda porträtt på er bebis
Valfritt tillval av familjebilder och syskonbilder
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan. Ni har möjlighet att köpa högupplösta digitala bilder, vackra inramade tavlor och fina fotoböcker med era favoritbilder.

ettårsfotografering göteborg leia bebisfoto ettåring

Boka er bebisfotografering

Varmt välkomna med er förfrågan! Jag är fullbokad juli-augusti och september-januari bokas nu. Jag ser fram emot att höra från er!

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ålder på barnet

Ditt meddelande:

Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

I prefer information and price list in english:

Yes please!

Vill du vara med i min maillista för kunder?

Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
Ja, jag vill vara med på maillistan!

Menu