Bebisfotografering i Göteborg

Gosiga bebiskinder, de första små stegen och bebisskratt. Under bebisens första år kan ni boka bebisfotografering för att komma ihåg alla härliga delar av den första tiden tillsammans som familj!bebisfotografering ettårsfotografering göteborg fotograf maria ekblad

Följ er lilla bebis utvecklig

Från gravidmage till ettåring

Jag tycker det är underbart att följa era familjers utveckling och tycker också det är så kul att skapa minnen från den första tiden tillsammans med er. Era bebisar växer så snabbt och utvecklas, och det första året går så otroligt fort. Som fortsättning på era gravid- och nyföddbilder kan ni även välja att fotografera bebisen efter några månader.

Fotografering i min studio i Göteborg

Fotograferingen sker i min studio i Högsbo, Göteborg som under nyföddfotograferingen. Jag har massor med rekvisita och fina små kläder till fotograferingen som man kan låna. Det är superfint att matcha färgerna med de från gravid- och nyföddfotograferingen. Vi kan även fotografera ute om det är fint väder. Jag har fina platser i naturen nära min studio.

Tid för fotografering

Det är väldigt härligt att fotografera barn mellan 5-9 månader då de kan sitta stadigt men inte ännu har börjat gå, det är en tid med mycket leenden och chans till supergulliga bilder. Det är även fint att fira ettårsdagen med en fotografering. Ni väljer själv vilken tid under första året ni vill fotografera, varje fas har sin charm. Under fotograferingen kan vi även fotografera syskon- och familjebilder på er tillsammans.

Fotografering i bebisens takt

Jag tycker det är viktigt att fotograferingen sker efter bebisens förutsättningar. Vi fotograferar cirka 45 minuter och busar och skrattar tillsammans i studion.

bebisbilder ettarsfotografering sjumånadersfotografering göteborg barnporträtt bebisbilder babybilder

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen har vi ett beställningsmöte med bildvisning, får ni får en stund att titta på alla utvalda bilder från bebisfotograferingen. Vid bildvisningsmötet väljer ni ut vilka bilder som ni tycker allra mest om och jag hjälper er att titta igenom olika alternativ för att kombinera bilderna från era tidigare fotograferingar på bästa sätt.

Bebisfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

· fotografering i min studio med rekvisita och allt som behövs för att skapa vackra bilder från bebisens första år
· lätt redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· beställningsmöte med bildvisning där har möjlighet att välja ut era favoriter bland bilderna

1500 kronor

Fotoböcker, inramade tavlor och digitala filer köps separat. Vid bokningsförfrågan får ni ta del av prislistan för mina produkter och digitala bilder.

bebisfotografering ettarsfotografering babyfoto bebisportatt goteborg

Boka er bebisfotografering

Ditt för- och efternamn:

Ditt mobilnummer:

Din epost:

Önskat datum för fotografering:

Ditt meddelande:

Välj vilka bilder du vill ha från fotograferingen (det går att välja flera alternativ):

Endast bebisFamiljebilderSyskonbilder

Har ni tidigare fotograferats hos mig?

BröllopsfotograferingGravidfotograferingNyföddfotografering

Menu