NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Bröllopsfotorgraf Thorskogs slott » Emma och Susanne

Bröllopsfotorgraf Thorskogs slott » Emma och Susanne

Redan när Emma och Susanne mailade mig om bröllopsfotografering blev jag glad för jag tyckte det lät så himla fint. Emma och Susanne gifte sig på Thorskogs slott den 12 mars. Jag är så glad att jag fick vara deras bröllopsfotograf, då jag kände att vi verkligen klickade. Hela dagen var verkligen så vacker. Vädret var perfekt, snön låg kvar och Emma och Susanne var så vackra i sina blå klänningar och så kärleksfulla mot varandra. Eftersom jag tycker så mycket om gravidfotograferingar och vet hur stor väntan är för alla blivande föräldrar så tycker jag det var så fint att deras bebis i magen också är med på bröllopsfotografierna. Vi hade många skratt tillsammans och en mysig stund under fotograferingen, vilket jag tycker verkligen syns i bilderna. Emma och Susanne berättade efteråt att de var lättade för att de hade oroat sig mycket inför fotograferingen, men att det kändes väldigt bra med mig och att jag fick dem att slappna av. Det gjorde mig verkligen superglad.

Här kommer några av mina favoritbilder från dagen. Det var verkligen svårt att välja ut, då alla är så fina och det är så mycket känslor genom hela bröllopet. Vi fotograferade porträtten på Thorskogs slott och vigseln hölls i Romelanda kyrka. Sedan åkte vi tillbaka till slottet och fotograferade familjebilder och dukning.

Fotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slottFotograf Maria Ekblad Bröllopsfotograf Thorskogs slott

14 svar

  1. Vilka fina bilder! :) Kul att de hade en annan färg än vit på klänningarna.

    Sv: Ja det är riktigt kul :) Det känns som det mesta är klart.

    Trevlig kväll! :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad