NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

bröllopsfotografering alingsås fotograf Maria Ekblad fotograf alingsås

Sommarbröllop i Alingsås

bröllopsfotografering alingsås fotograf Maria Ekblad fotograf alingsås

Sommarbröllop i Alingsås

Vet du vad jag har gjort i helgen? Jag har fotograferat ett bröllop här i Alingsås. Det var ett jättefint bröllop som hölls i en privat trädgård där brudgummen var uppvuxen och det var verkligen personligt och fint.

Sist jag fotograferade bröllop var det i Göteborg, så det var kul att göra det på min nya hemmaplan. Jag har ju tänkt att fota bröllop här blir perfekt, för jag vill inte jobba långa dagar långt hemifrån på lördagarna, och därför passar lokala bröllop här i Alingsås bättre.

Detta brudparet ville inte vara med så mycket online, men jag kan ändå berätta att det var jättekul och blev jättefint. Först hade vi perfekt fotoväder, det vill säga mulet men ändå ljust ljus, så det var jämnt och fint utan hårda skuggor till porträtten. Sedan under eftermiddagen så kom solen fram och det var verkligen en härlig somrig känsla. Så kul, efter denna regniga sommaren. Så jag gick därifrån med minneskorten fulla och en bra känsla inombords. Jag ser fram emot att fota fler Alingsåsbröllop i framtiden.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad