diary.

Vecka 48

Vecka 48

Så har helgen vecka 48 tagit slut…

Fotograf maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

December och frosten är tillbaka! <3

Fotograf maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Jag har hängt hemma hos mamma och pappa och gosat med deras katter, pratat om planer i december (som är en riktig familjemånad för oss, min födelsedag, jul, mellandagarna plus en liten grej som jag tyvärr inte kan hänga med på för jag ska iväg på annat).

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Igår fotade jag mitt allra sista bröllop! Vackra Lina och Peter, tillsammans med frost och sol. Det kan inte ha blivit en bättre final på min bröllopssäsong. De var så härliga tillsammans och jag fick verkligen kämpa för att hålla tårarna tillbaka i kyrkan. Tur jag hade kameran att gömma mig bakom. ;)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Idag har jag fotat en nyföddfotografering och så har jag också träffat Emma och grejat med hemligheter! (Känner mig så cool som ens har en hemlighet haha). Det var så mysigt träffas igen. Sjukt att vi bara har setts en gång innan, känns verkligen som fler bara för vi följt varandra på bloggarna länge. Supermysigt <3

Tips, tankar och annat roligt

» Appropå träffa Emma, gud vad jag är glad för internet. Har träffat så många fina vänner därigenom. Fika med folk med samma intressen, gå med i facebookgrupper. Det är guld värt!

» Jag måste verkligen klippa mig…. har skjutit på det sen i somras. Men när ska jag hinna boka en frisörtid? Och vart ska jag gå? Alla dessa frågor. ;)

» Häromkvällen hade jag redan somnat när min pojkvän gick och la sig och jag vaknade till litegrann, sa förvirrat och ledset i sömnen ”förlåt… men vem ÄR du egentligen?”. En annan kväll hade jag oroligt ropat in honom och frågat ”vad är det du heter?”. Schysst att han är ihågkommen av mitt undermedvetna. ;)

4 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås