barnfotografering ettårsbilder studio barnfotograf
   photos.

Er barnfotografering

Vad roligt att er fotografering närmar sig! På denna sidan finns all information som du behöver veta innan fotograferingen och hur du hittar till studion.

Steg 1

Innan er fotografering bokar vi en tid och ni betalar fotograferingsavgiften. Det gör ni på swishnummer 1230268946 (Fotograf Maria Ekblad, Andviken AB) om ni inte redan gjort det.

Steg 2

Prislistan har ni fått skickade till er, men om ni vill kika på den igen finns den här! 

Steg 3

Nu är det dags för er fotografering! På dagen så ses vi i studion och fotar med olika bakgrunder och ombyten för att göra massor med fina bilder till er som ni kan välja mellan.

BRA ATT HA MED SIG

Något mellanmål – Eftersom barn kan bli trötta under fotograferingen är det bäst att ha med någon form av mellanmål eller snacks. Ibland kan det också vara en bra morot till att ta lite fler bilder. Min studio är nämligen det mest mutade stället i hela Göteborg.

Någon leksak som betyder något – Det kan vara fint att ha med ett extra älskat gosedjur eller snutte på bild. Så om barnen är små och ni vill ha med något sådant personligt får ni gärna ta med det.

Fotograferas med Partner & SYSKON 

Partner och syskon är självklart välkomna, så passa på att fotografera hela familjen när ni ändå är i studion.

VAD SKA NI HA PÅ ER?

Jag brukar rekommendera att föräldrar och barn har enfärgade kläder utan tryck och mönster på bilderna för det brukar bli bäst och stjäl inte fokus i bilden. Det är kul att ha flera ombyten under fotograferingen, så ta gärna med flera alternativ. Jag har även klänningar till barn och vuxna och stickade hängslebyxor att låna i studion. 

Färger som brukar bli bra på bild är vitt, blått, gammalrosa, grått, lila, beige eller grönt. Vitt och jeans är också alltid snyggt!

Vill du ha fler klädtips till er fotografering, klicka här!

barnfotografering Alingsås fotograf Maria ekblad studio ettårsfoto familjebilder

STUDION i Alingsås

Studion ligger i mysiga Alingsås, och adressen är Sveagatan 8A. I studion har jag massor med olika bakgrunder och rekvisita som gör att ni kan få ett varierat galleri att välja mellan!

JAG hjälper er

Oavsett om ni är vana framför kameran eller inte så kommer jag att hjäpa er skapa fina minnen av er familj. Jag har jobbat som fotograf sedan 2014 och får ofta höra att jag gör det lätt för mina kunder att stå framför kameran.

HITTA TILL STUDION

Studion ligger på Sveagatan 8A i Alingsås, nära E20 och nära tågstationen. Oavsett om ni kommer med bil eller tåg så är det lättast att ta sig till Hemköp som ligger precis bredvid. Där kan ni parkera utanför 

GÅ RUNT HUSET & RING PÅ

Om ni sedan står på parkeringen vid Hemköp är det det stora tegelhuset som det står ”Kommunal” på som ni ska in i. Man ska dock gå runt huset, och gå in på den kortisdan som inte är mot Hemköp. Porten ser ut så som på bilden, och där kan ni ringa på porttelefonen för Fotograf Maria Ekblad. Sedan så ska man gå upp för första trappan. Hiss finns.

barnfotografering alingsås
   prints.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Cirka 1-2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka till studion på bildvisning. Vi går igenom vilka bilder ni tyckte mest om och vad ni vill köpa i form av digitala bilder, tavlor och fotoböcker.

Prisexempel 

Borsförstoringar 18 x 24 cm 650 kr

Inramad tavla inklusive ram i 40 x 50 cm 3000 kr

Bildpaket med 5 högupplösta digitala bilder 3500 kr

Bildpaket med 10 högupplösta digitala bilder 5000 kr