För yrkesverksamma fotografer

Privatlektioner i nyföddfotografering och företagande

För er som arbetar med nyföddfotografering och som egen företagare och känner att ni vill utvecklas mer håller jag privatlektioner i min studio i Göteborg. Antingen kan vi fokusera helt på posering och att skapa vackra bilder på nyfödda bebisar eller så kan vi även utveckla ditt företagande. Privatlektionen utformas från där du är idag med ditt fotograferande och företag och var du vill komma! Maila mig på kontakt@mariaekblad.se för mer information.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Printar till dina kunder

Jag erbjuder även printar som du kan sälja vidare till dina kunder. Jag har dels fina matta fotopapper, tjockt vackert fine art-papper med mycket struktur och erbjuder även bilder med kapa och laminat, färdiga för att sättas direkt i en ram. Maila mig på print@mariaekblad.se för mer information och prislista!

Min youtubekanal

På min youtubekanal har jag massor med fototips och inspirerande videos för att utveckla dig och ditt fotograferande. Här är några av mina mest populära videos för fotografer. Prenumerera gärna på kanalen för att inte missa en uppdatering!

 

Menu