För yrkesverksamma fotografer

Privatlektioner i nyföddfotografering och företagande

För er som arbetar med nyföddfotografering och som egen företagare och känner att ni vill utvecklas mer håller jag privatlektioner i min studio i Göteborg. Antingen kan vi fokusera helt på posering och att skapa vackra bilder på nyfödda bebisar eller så kan vi även utveckla ditt företagande. Privatlektionen utformas från där du är idag med ditt fotograferande och företag och var du vill komma! Maila mig på kontakt@mariaekblad.se för mer information.

Visste du att jag har en maillista även för fotografer?

I mina mail får ni mer fördjupade fototips, tankar om egenföretagande och personliga berättelser rakt ner i mailkorgen. Jag spammar inte utan mailar bara ut bra och spännande grejer, jag lovar.

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Min youtubekanal

På min youtubekanal har jag massor med fototips och inspirerande videos för att utveckla dig och ditt fotograferande. Här är några av mina mest populära videos för fotografer. Prenumerera gärna på kanalen för att inte missa en uppdatering!

 

Menu