För fotografer & fotointresserade

 

Visste du att jag har en maillista även för fotografer?

I mina mail får ni mer fördjupade fototips och personliga berättelser rakt ner i mailkorgen. Jag spammar inte utan mailar bara ut bra och spännande grejer, jag lovar.

  Ditt för- och efternamn:

  Din epost:

  Min facebookgrupp för fotografer och fotointresserade

  Här kan du gå med i min facebookgrupp för alla som gillar att fota! I den pratar vi fotografering, redigering och mycket mer. Den heter fortfarande Fotopodden från när jag hade min podcast, men ska byta namn om ett tag.

   

  Min youtubekanal

  På min youtubekanal har jag massor med fototips och inspirerande videos för att utveckla dig och ditt fotograferande. Här är några av mina mest populära videos för fotografer. Prenumerera gärna på kanalen för att inte missa en uppdatering!

   

  Menu