diary.

Back in business igen!

Back in business igen!

Nu är jag tillbaka från semestern! Det har vart en rivstart men också väldigt mycket administrativt att ta tag i. Jag har också haft min första gravidfotografering, vilket var så himla kul. Jag älskar verkligen att jobba som fotograf men jag tror jag hade behövt semestern från alla jobb. Nu kände jag mig full av kreativitet och det är ju verkligen det som kommer av att vila. Augusti och september är alltid högsäsong för mig, för det föds så mycket bebisar och det är så mycket barn 9 månader efter jul, så det ska bli kul att fota alla små. Hösten brukar generellt alltid vara mer kunder, för sedan börjar julbeställningarna, så jag ser så mycket fram emot att träffa alla familjer, barn, gravidmagar och bebisar i studion!

Idag skulle jag fotat en nyfödd, men det blev flyttat fram några dagar. Men, det är inte helt fel för jag har så himla mycket bokföring som jag MÅSTE ta tag i. Det absolut tråkigaste med det här jobbet. Så jag får se det som att jag fick extra tid i present, till att bocka av ett stort måste. För jag tror inte bolagsverket eller min revisor är så imponerad annars. Wish me luck!

gravidfoto göteborg nyföddfotograf ettårsfoto

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås