diary.

Hej från mitt i högsäsongen

Hej från mitt i högsäsongen

Hej hej hallå dagboken! Nu märks det verkligen av att julruschen har börjat. Jag har haft alla mina minisessions för julfotografering i studion för återkommande kunder, och det blev så mycket fint. Man kan fortfarande boka vanliga fotograferingar och få julbilder ända in i december dock. Men det är verkligen fullt ös i studion, och jag tycker ju det är så kul! Dels är det verkligen baby boom i studion nu, för det kommer massor med nyföddfotograferingar.

Igår fotograferade jag en sjumånadersbebis och det är verkligen en ålder jag rekommenderar, om man missade nyföddbilderna eller vill följa upp med fler fina bilder från första året. Bebisarna kan oftast sitta men inte gå än, så de smiter inte så mycket som en ettåring, och de avfyrar oftast fina härliga leenden under fotograferingen. Supergoa helt enkelt.

I övrigt så jobbar jag på, och varvar foto med redigering och printande av tavlor. Jag kan säga att det är många släktingar som kommer få otroligt fina paket under granen i år. 😍 Om du väntar på mail från mig, så titta gärna i din skräpkorg. Mina svar på förfrågningar hamnar ofta där tyvärr, men jag svarar alla inom någon arbetsdag!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås