diary.

Inför höstens fotograferingar

Inför höstens fotograferingar

barnfotografering alingsås göteborg fotograf maria ekbladJust nu är det så mycket kul och mysigt som pågår. Jag är ju föräldraledig till största delen men kommer börja fotografera en dag i veckan under slutet av september och oktober. Det har varit min dröm så länge, mysa hemma med en gullig bebis och samtidigt jobba och vara kreativ med kameran. Och det är extra roligt att vi landat i radhuset i Alingsås under tiden den drömmen går i uppfyllelse.

Så samtidigt som vi läser Bebbens första ord och går skogspromenad planerar jag för att komma igång igen med fotograferingar. Jag har varit i studion och storstädat så det är fint och i ordning. Den blev ju lämnad som den var när jag blev sjukskriven under graviditeten, och sen har jag bara varit där och fotat Olivia lite snabbt. Jag har också fyllt på med lite nya bakgrunder i fina färger och börjat planera hur årets julbilder ska se ut. Hösten here we come!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås