diary.

Inget Porträtt-SM för mig i år

Inget Porträtt-SM för mig i år

Många kanske inte vet om det, men man kan faktiskt tävla i foto. Det finns både internationella tävlingar och även SM i porträttfoto. Idag var sista dagen för att skicka in bidrag, och jag har inte skickat in några bilder.

I flera år har jag tänkt att jag ska ställa upp, för det verkar väldigt roligt. Tävlingen fungerar så att det finns flera kategorier, och så har varje bild 100 poäng. Poäng dras av från bilderna för varje fel man har gjort, så man får väldigt mycket konstruktiv kritik av juryn. Så det hade varit väldigt lärorikt tror jag, och i år tänkte jag verkligen att jag skulle skicka in bidrag, iallafall i kategorin för nyföddfoto.

Problemet för mig är att deadline för tävlingen hålls nu. Min fjärde arbetsdag efter semestern, och jag har jättemycket att göra. Flera kunder väntar på sina leveranser från fotograferingar innan semestern, och nya ska fotograferas. Det märks ju tydligt när man är egenföretagare att ingen annan jobbar åt en, när man är ledig haha. Och innan min semester, då hade jag också mycket att göra och hjärnan var så inställd på semester att jag kände inte alls för att vara extra kreativ. Och såhär har det varit varje år för mig, så det blir aldrig något SM.

Men 2020 kanske är året? Fast då krävs det lite mer planering för mig, jag får kanske börja i mars. 😉

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås