NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vad annorlunda det ändå är

Vad annorlunda det ändå är

Jag kan ändå inte låta bli att förbryllas lite över vilka annorlunda tider det ändå är. En supervanlig tanke, jag vet, men ändå. Tänk att det normala nu är att inte umgås med ens familj, tvätta händerna som en galning och att jag har munskydd på alla fotograferingar?

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har råkat köpa några blåa också, så jag tycker jag ser ut som en tandläkare i dem. 😅 Jag var lite fundersam i början hur barn skulle reagera, om någon tyckte det var läskigt men ingen har brytt sig alls. Däremot är ju alla barn som fotas i studion också helt vana vid handsprit och sådant.

Däremot blir det väldigt varmt att fota med munskydd. Jag blir helt röd i ansiktet och eftersom luften går upp från munskyddet istället för rakt ut som annars så immar kameran igen. Så det är lite svårare att jobba med det på men vad spelar det för roll när det handlar om säkethet. Och jag har köpt ett gigantiskt storpack, så det finns för alla att använda i studion. Förutom när man ska vara med på bild då. 😀

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad