diary.

Våren är här

Våren är här

Hej på er! Hoppas att ni hade en fin påsk. Vi tog det väldigt lugnt, och hängde mest hemma.  Vi träffade lite familj på behörigt avstånd och som ni ser var jag och en av mina bästisar på årets första picknick. 😍 Otroligt skönt att komma ut lite och få lite sol på näsan. Och umgås ute kändes helt rätt också.

Jag vet inte hur ni känner men jag tycker det är så skönt att känna att livet är som vanligt då och då. Träffa mina vänner, ringa mamma och pappa, göra tavlor och fota. Jag känner verkligen att vi behöver dessa avbrott för att fokusera på något annat då och då.

För mig rullar företaget på som vanligt, och jag är så glad och tacksam för det. Högsäsong med gravidfotografering utomhus börjar nu, och jag har redan hunnit träffa massor med härliga par i solnedgången i vår.

Jag känner mig dock ganska frustrerad för jag har ett projekt jag hade tänkt börja med i vår, som känns så kreativt och roligt, men som jag får skjuta upp. Jag tänker jag får börja med det  senare, och om jag har tur kan man kanske starta i höst beroende på hur allt utvecklar sig. Jag som är väldigt snabb i att börja med saker när jag väl har bestämt mig har lite svårt att vänta, men får försöka tänka att jag kan göra något riktigt välplanerat och bra. 😊

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås