NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vilken respons!

Vilken respons!

Hej och glad tisdag! Här kommer ett vardagsinlägg från mitt vardagsrum. Jag är superglad för igår släppte jag fototider för september och oktober, då jag ska börja jobba en dag i veckan igen, och alla tiderna för oktober bokades upp direkt. Jag har ju min maillista för kunder som jag skickade ut ett mail till och redan efter fem minuter var flera av tiderna tagna. Så roligt! Just nu finns det bara två tider kvar, den 26e september och 3 oktober, som man gärna får boka om man vill.

Jag kommer börja med att fotografera gravidfoto, bebisfoto (7-10 månader) och ettårsfoto främst. Nyföddfotografering tar oftast upp till 3 timmar och eftersom min egna bebis är så liten fortfarande är det för lång tid att vara ifrån henne än. Men ettårsfoto och gravidbilder går lite snabbare så det kan jag börja med nu. Så kul!

Och annars så går jag och väntar på att telefonen ska ringa idag. Jag har lite nya eventuella planer för företaget och är så spänd på att få lite mer information om en rolig sak, men än vet jag inte tillräckligt. Jag berättar mer såfort jag vet mer och har kunnat bestämma mig.

fotograf maria ekblad barnfotograf alingsås barnfotografering göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad