företagsfotografering alingsås ekblad media
   business.

Dags att lyfta ert företag till nästa nivå?

Med professionell företagsfotografering kan jag hjälpa er att nå ut till en större målgrupp, förbättra er hemsida och sociala medier och sälja mer!

Jag erbjuder produktfotografering, personalbilder, verksamhetsbilder på er in action och reklamfilm åt företag!

Personalbilder

Har ni nya anställda eller behöver er hemsida uppdateras med nya snygga personalbilder? Jag ordnar det åt er. Ni kan välja mellan att fotograferas i min studio på Sveagatan 8A i Alingsås, eller om ni vill att jag ska komma till er och fotografera. 

Välj mellan en enkel bakgrund mot vit eller svart, eller bilder i en snygg miljö hos er. 

Företagsfotografering  

Bilder på er när ni gör det ni är bäst på är alltid något som går hem på sociala medier och hemsidor. Jag kommer ut till er och fotograferar er verksamhet in action så att ni kan visa er och era tjänster på bästa sätt!

företagsfotografering alingsås företagsfotografering porträtt personalbilder verksamhetsbilder fotograf maria ekblad; ekblad media

Produktfotografering i studio

Behöver ni nya snygga bilder till annonser, hemsida & sociala medier på era produkter? I sådana fall är produktfotografering helt rätt för er. Jag hjälper er att visa era produkters alla funktioner och framställer dem på bästa sätt.

Reklamfilm

Jag skapar även rörligt material åt företag och gör både produktvideos i studion eller kommer ut och filmar hos företagen. Ni väljer själva hur lång filmen ska vara och vilket format. Jag kan antingen klippa den till trendiga låtar på sociala medier för att nå ut till större målgrupp eller använda licenserad musik. 

produktfotografering för företag ekblad media