diary.

2018 – Vecka 4

2018 – Vecka 4

Nu ska vi titta på vad jag har gjort den här veckan… :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

När det är jul och helger så träffar man ju många i familjen och släkten men inte så mycket kompisar. Så vi har verkligen umgåtts med folk hela veckan. Massvis med kompismys och även träffat den här lilla personen. 😍

fotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborg

Jag har äntligen fått hem en stooor spegel till studion. Den ska hängas upp på väggen snart. Jag har länge velat ha en för alla gravidkunder behöver ju kunna spegla sig när de får prova gravidklänningarna innan vi åker ut och fotograferar. Så kom jag på att jag har ju en egen ramverkstad och har världens bästa ramleverantör. Så det känns extra fint att ha en spegel i en ram som jag erbjuder till mina kunder. :)

Fotograf Maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Och igår umgicks vi med kompisar igen. Vi spelade Sushi go, väldigt lätt och väldigt kul brädspel. Och jag äter ju sushi till lunch minst 4 dagar i veckan, så gillade ju lax-nigirin mycket. ;)

Tips, tankar och annat roligt

» Appen Headspace. Är det någon mer än jag som kan bli lite anti när alla håller på och tipsar och tjatar om samma saker? Lite så har har jag känt för meditation för väldigt många i sociala medier pratar om det just nu tycker jag. Men jag laddade ner appen Headspace och det är så himla skönt att fokusera på att tömma skallen. Fokusera på ingenting med lite guidening från en person. Jag har mediterat en del innan när jag har yogat men ska verkligen försöka köra detta regelbundet. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås