NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

5 december

5 december

Det är så sjukt hur fort denna höst har gått! Det känns som det var september nyss, och nu är det redan december?! Dock märks det verkligen på vädret, det känns som det var så längesedan det var sol ute. Snart är det dags för mig att göra årssammanfattning här på bloggen, men idag ville jag skriva om lite bra saker som jag har varit extra glad för de senaste dagarna.

» Att Lyra verkar helt återställd. Lilla odjuret, vill inte tänka på hur det kunde ha gått annars. <3 » Att det äntligen är tid för adventsljusstakar och annat fint som lyser upp i mörket! » Locobase repair! Eftersom jag har så mycket problem med min hud får jag ofta förslag och tips om olika krämer och salvor från folk som menar väl, men det är alltid saker som jag inte tål. Men fick tips om denna av en fellow eksem-person och den är så himla bra. Parfymfri, fri från parabener och huden blir toppen! Så tips tips.
» Alla mina tjejer! Har tänkt mycket de senaste dagarna hur glad jag är att ha mina fina kompisar bara ett sms iväg när det krisar. ♡

Nyföddfotograf Maria Ekblad Göteborg

3 svar

  1. Men åh så bra att du lade upp detta inlägg, kom på nu att jag måste ställa upp min adventsljusstake i fönstret. Tack! hahah…:)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad