diary.

En dag på spa

En dag på spa

Förra helgen så tog jag min favoritperson under armen och tog tåget till Varberg. Vi skulle nämligen på spa! Det är inte så ofta som jag gör sådant så det var verkligen så mysigt. (Ps. är inte sponsrad av Varbergs stadshotell om någon undrar).

fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Vi bubblade runt i pooler och låg i ett vitt ljusterapirum (seriöst, dit borde jag gå på vintern) och det känns som det var precis rätt. Hade gärna åkt dit igen. Hjärnan bara stängdes av, bit för bit, in a good way. Men det var roligt, för i templet så hade de råkat koppla in gym-musiken så när man skulle ligga på en bädd där inne och hitta sig själv så hörde man mest techno haha.

fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Sen lämnade vi mobilerna på rummet och gick en sväng på stan. Så superhärlig sommarkväll. Vi åt på en resturang som inte var så god och sen promenerade vi längs havet. Så himla mysigt ställe. fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i GöteborgSommarkvällar I love you.
fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborgfotograf maria ekblad Nyföddfotografering i GöteborgOch jag älskar den här personen också. Ser redan fram emot vår nästa resa.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås