NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

En Maria-kväll hemma

En Maria-kväll hemma

Idag har jag en kväll hemma då jag bara ska vara själv. David är iväg och jag har handlat god mat jag ska laga och sedan ska jag bara krypa ner i soffan med katterna. Ni kanske har märkt att jag lägger upp lite färre inlägg just nu, och det är för att jag känner att jag behöver vila lite mellan varven. I våras pendlade jag som en liten tok, jobbade heltid, fotograferade på kvällar och helger och bloggade varannan dag. Nu i efterhand fattar jag inte hur jag orkade med det. Fast det var ju roliga grejer (kanske inte pendlingen) men det andra, och man orkar ju mycket om det är kul. Men nu är jag ju ny på jobbet plus har en hel del i kalendern i höst så jag har bestämt mig för att jag får prioritera om. Så därför känns det så skönt att blogga här istället och känna att det är okej att det går tid mellan inläggen. Det känns nästan lite busigt, typ ”haha, nu har jag inte bloggat på flera dagar”. :D

Sedan tror jag att jag kommer att blogga oftare igen, men jag känner att jag måste ta det väldigt lugnt mellan varven, om det här ska vara hållbart i längden. Och jobbet, fotandet och bloggen är ju så himla roligt, så det vill jag ju att det ska vara! Nu ska jag äta min mat, sätta på ett avsnitt av Sons of Anarchy och sedan ta med en bok ner i badkaret. Bara göra Maria-saker. Hoppas ni också får en fin kväll!

Nyföddfotograf Maria Ekblad

En bild från förra hösten som jag tycker mycket om. Vi får väl se hur långt det tar innan träden står i brand.

10 svar

  1. Det låter iofs som om du hade av avslappnande och mysig kväll och att blogga lite färre kan vara ett jättebra sätt att få en boost att orka hålla på med fotograferandet och bloggander.

  2. Åh men jag känner preciiiis likadant ang bloggningen, det får lov att vara så att det går lite längre mellan uppdateringarna, och det är helt ok! Hellre ett bra innehåll när det väl kommer än att spotta ur sig halvdana inlägg :)

    1. Ja verkligen! Det finns ju inget tråkigare än att sitta och känna att man ”måste” skriva något. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad