NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Extra tid i present

Jag börjar märka att det här med pandemi sliter på mig som på alla andra. Nu när det börjar gå varvet runt med ännu en vår utan att man kan träffa sina nära och kära ordentligt så känns det lite deppigt tycker jag. Och jag är så himla dubbel, för det känns å ena sidan så avslappnat och mysigt knappt ha planer på helgen men å andra sidan saknar jag många hela tiden. Men tänkte ändå göra en lista med bra grejer som kommer utav all tid man får över.

Jag och David får otroligt mycket tid tillsammans, och det är ju alltid så lyxigt. Vi älskar ju att umgås med varandra och hittar på mycket saker hemma. Till exempel är vi fortfarande besatta av schack sedan Queens gambit och spelar nästan varje kväll.

Jag får tid att springa, och har gjort det ordentligt två gånger i veckan det senaste. Jag ökar lite i taget och snart tänker jag ta milen för första gången någonsin!

Jag läser ju massor igen som jag skrev om häromdagen. Så mysigt.

Jag får mycket kreativt utrymme för min hjärna. Jag tror verkligen att den senaste tidens växtspurt i företaget hänger ihop med att jag fick tid till att reflektera och tänka över allt. Det är så lätt att köra på i samma hjulspår hela tiden när man är inne i något.

Med detta kommer mer kreativ lust och jag har sytt och grejat mycket det senaste också.

Samtidigt finns det mycket tid att återhämta sig och sträcka ut sig på soffan med en filt och en katt på magen på helgerna.

Och till sist, för att göra det extra mysigt hemma behövs ju extra god mat och sådant, så det blir en ansträngning på den fronten också. Något som dock inte blivit bättre är städningen hemma. Gud vad det stökas ner fort för vi är här hela tiden. 😅

Så allt är inte bara skräp med detta, även om jag verkligen hoppas det inte blir så mycket av en tredje våg och att det blir vår snart, läget staniliseras och fler blir vaccinerade.

Bild från förra våren då jag och en av mina bästisar picknickade ute vid påsk. ☺