diary.

Fredagsfirande

Fredagsfirande

I min Facebookgrupp för fotografer har jag en tråd med fredagsfirande varje vecka, där mina medlemmar får berätta det bästa som har hänt dem i veckan, i deras företag, i deras kamera eller i hjärtat. Även om det är mycket som är knöligt just nu med stigande Corona, att man inte kan träffa nära och kära som man vill och slask i Göteborg så tänkte jag göra ett inlägg med fredagsfirande här, för det är ju ändå en fin tacksamhetsövning.
Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering studio göteborg

Det som har varit fint i veckan är att…

Jag har lyckats göra massor med svåra tavlor i studion på första försöket! Jag gör ju handgjorda tavlor i min ramverkstad i studion och vissa tavlor är svårare än andra och ibland behöver jag göra om. Oftast på grund av damm under laminatet. Men jag älskar när jag gör sådana på första försöket.

Jag ser så mycket fram emot de kommande veckorna för det har verkligen rasslat till med bokningar av både nyföddfotograferingar, gravidfotograferingar och familjefotograferingar i studion!  Älskar när folk skriver att de vill ha exakt stilen jag har på hemsidan.

Jag har fått leverans av ny en gravidklänning och klänningar till ettåringar! Alltså den gravidklänningen är en sådan dröm, jag vet att mina kunder kommer älska den. Jag ska prova den i eftermiddag på en familjefotografering för man kan ha den även om man inte är gravid, och det kommer bli så fint.

David och jag har fått bra besked kring en grej vi väntat på, och det var så skönt.

Och till sist har min David, min mamma och mina fina vänner varit så bra. Telefonen har gått varm på kvällarna och även om man inte kan ses ordentligt så är det ju ett bra subsitut. Och ja, David är ju bäst som vanligt. Så tacksam för allt det.

Nu ska jag spela in min podcast Fotopodden, redigera ett gäng bilder och sedan åka och fota veckans sista fotografering i studion. Ha en fin fredag!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås