diary.

Fredagslugnet

Fredagslugnet

Åh vad skönt att det är fredag! Idag har jag jobbat på mitt socionomjobb, och det var härlig fredagsfeeling. Efter det mötte jag upp min vän Evelina och vi åkte till Scandinavian Photo för att lyssna på Elin Kero som höll föreläsning om användandet av ritplatta. Det var så roligt att träffa Elin, jag har ju läst hennes blogg hur länge som helst! Det är så häftigt att träffa personer jag bara följt eller pratat med på internet. En tredjedel av alla jag umgås med nu för tiden har jag träffat via bloggen eller forum för fotografer och det är så kul. :D

Efter detta mötte jag upp min David och vi köpte massor med tacos och favoritchips (västkustchips i mitt hjärta) och åkte hem och tittade Sopranos. Jag älskar fredagskvällar, för då har man hela helgen framför sig. Och det är så skönt att hoppa i ett par mjukisbyxor, äta mig proppmätt och se massor med bra serier och spela tv-spel tillsammans, med varsin katt bredvid oss.

FotografMariaEkblad_Nyföddfotograf i GöteborgFotografMariaEkblad_Nyföddfotograf i Göteborg

Jag fick höra idag att enligt en amerikansk studie ska svarta katter vara de mest intelligenta… Casper håller i alla fall med om detta. ;)

7 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås